Sungerot Bob
Живеј го животот
Не, туку од многу луѓе е позапаметена. А прегледите се толку, затоа што види кога е објавена на каналот, пред 9 месеци, а не пред 9 годиниПозапаметени од кого, од тебе? Песнава после 9 години едвај 200к прегледи има.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, туку од многу луѓе е позапаметена. А прегледите се толку, затоа што види кога е објавена на каналот, пред 9 месеци, а не пред 9 годиниПозапаметени од кого, од тебе? Песнава после 9 години едвај 200к прегледи има.

Единствените вистински хитови? Си слушнал ти други песни или само онака си тресеш?Песниве, заедно со оние на Руслана, Верка Сердучка, Number One, Qele Qele, Show me your love и уште неколку други, можеби се и единствените вистински евровизиски хитови.
Иначе ви текнува на песнава?
Ние да пратиме нешто вакво на Евровизија би се срамеле (затоа доживуваме ,,гордост" со Влатко Илиевски, Тамара, Тијана, Адријан Гаџа, Влатко Лозаноски.......), а уствари песнава е една од позапаметените песни.

И јас ја паметамЗа првпат ја слушам песнава од погоре, појма немав дека некогаш била на евровизија, ама ако Боб тврди дека е запаметена од многу луѓе тогаш безрезервно му верувам![]()

И јас ја паметам
А мислам дека и @dragonsky ја памети. Како да го имаше Родолфо на аватар едно време
Значи тројца сме на форумов![]()
Во секој случај било подобро од песните на Тамара, Адријан Гаџа, Ѓоко, Есма и Лозано и други песни што сме ги пратиле.Единствените вистински хитови? Си слушнал ти други песни или само онака си тресеш?
Песната на тоа Верка била хит? Па тие беа гласани исто заради тоа што беше гласано Кончита. Ова второво победи.
Ај Руслана добро, добра песна имаше ама само тие да биле хитови да кажеш треба стварно да не си гледал.
Па кај ти се Lordi, тие Италијаните со Гранде Аморе искинаа според мене втора најдобра песна од Италија на Евровизијава после Тото и Инсиеме, има уште многу ама ме мрзи да ти ги набројувам. Olsen Brothers, Abba, овој од Босна Хари.
Дај бе Сунѓеру оди слушај си Барби Грл.
Па ти рече дека биле единствени евровизиски хитови, а не рече дека тие песно што ги наброја се подобри од тие што сме ги пратиле. Немој вакви финти.Во секој случај било подобро од песните на Тамара, Адријан Гаџа, Ѓоко, Есма и Лозано и други песни што сме ги пратиле.
Ко ВМРО да им ја праел листава. Италијанската има 10милиони прегледи, а на каналот на италијанецот 120милиони и пак ја нема во листата.На 8-мо место сме по гледаност на евровизиското видео на Јана.Пред нас се Србија а прва е Португалија.Ова видео е ставено на официјалниот јутјуб канал на Евровизија.
Баш јас тоа го приметив. Добро е што го сменија, само со старото видео едвај стигна до 350.000 прегледи, а сега дали до 150.000 прегледи ќе стигне. Можеби некој ќе рече и не се битни нешто прегледите, но зошто па да ги нема повеќе.Дали некој примети дека дене настапот на Јана е одново ставен на јутјуб каналот на Евровизија.
https://www.youtube.com/watch?v=zLTk1hqS92o&t=27s
Првoто видео кое беше ставено на делот "Take me to places that I’ve never been Show me the faces that I’ve never seen" имаше закочување на сликата и звукот.