Ја запросил девојката пред полн стадион и ... (Читајте)

• Креатор на темата Креатор на темата Alekr
  • Време на започнување Време на започнување
Мене некако многу нереално ми изгледа ова... типкава некако одма кидна... ја мислам дека се глумци овие.

Па најубаво вакво нешто во Македонија да направиш и така на никакви натпревари нема публика ,ако те одбие нема да се поизбрукаш ,а ако прифати ќе бидеш џек.

ФФМ ако не го признае тоа, не да биди запросување, ХАРИ можи некоја малверзација да направи....:vozbud:

Е де, не значи дека ако ја прашал пред цел стадион дека морала ДА да каже... Ако не сакала, не сакала. Тоа е.
Он ваљда и на таа карта играл - да ја праша пред многу луѓе за да не му рече не, ама јебига :)

Како и да е, тажно е иако не слушнав одговор од девојката. Едноставно, си истрча.

Ова е заебана работа.Детето со трауми после ова ке остане како што каже Синан Сакич вечити момак :) Сега нека проба преку фејсбук тоа е модерно во последно време :)

Јас мислам да му ја посветиме...
From Kajgana with Love....Keep Strong

инаку девојката е професионална актерка и се овоа е наместено :)
го постирав во белгиски форум, ми објаснија таму.

its fake, both are famous actors in belgium

Еве, доказ дека Интер фановите први го хакнаа видеово. :)

Абе фанови, што кршите филм сеа, таман се измуабетивме, и расипувате забава :star::tv:

Ова девојкава стварно без осет, и свесна ли е таа колку голем срам му нанесе на дечкото...а овој пак колку ли време го планирал ова да ја запроси на оригинален начин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom