Ја запросил девојката пред полн стадион и ... (Читајте)

• Креатор на темата Креатор на темата Alekr
  • Време на започнување Време на започнување
Јас да сум на местото на типот, би ги сменил тимот. Нема да навивам веќе за тој тим:pos2:

Па, видете убаво, стадионот не е баш полн, АМА затоа имало директен пренос. :vozbud: :smir:

Така му треба гко се служи со патетични глупости...

Ама и овој ка клошар се однесуеше -.-

Абе после 10тина минути размислување знаете дека можеби има друга верзија??:......Ете на пример се договориле дента да одат на Фудбал а вечерта на Кошарка и сега можеби девојката спремила да го запроси Несреќниов:kesa: на Кошарката, но овај побрз, поспретен тој планирал на Фудбалот и ете ти судир на Интереси и сега оваја да на попушти, се гледа инаетчивка му вика НЕ...... Па дај да даеме по некој денар на безбол да ги однесиме и двата во исто време да се запросат??? а??? :vozbud:

Кај имаат кошарка во Белгија бе? :pos:

Ама го заеба еј :) А и овој па, кога веќе направил се до таму, кажи го тоа шо имаш да го кажеш убаво, а не едвај...
Среќа што победила неговата екипа. Мада, и лига на шампиони да освојат, тешко дека ќе го расположат малце после ова :)

Јас искрено незнам дали ја запоросил зш не знам германски. :kesa:

Барем имал храброст такво нешто да направи, а и публиката со тоа ууууу, срам им било може и девојката се збркала заради тоа, мислела дека не треба да рече да. Мене некој вака да ме запроси без размислување би рекла да :)

if he knelt on one knee instead of two she would have said yes , fact

добар коментар : )

Па најубаво вакво нешто во Македонија да направиш и така на никакви натпревари нема публика ,ако те одбие нема да се поизбрукаш ,а ако прифати ќе бидеш џек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom