Ја претепал класната, оти требало да повторува

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море има некои професори стварно им треба ќотек (Светлана физика во Георги). Си тераат по своето ќе ти скурчи, малку ќе им биде бокс да им спукаш само. Ако бил во право сосема го поддржувам.
Mене воопшо не ме интересира, дали ти вчера си бил на погреб, јас сакам да ми одговараш или да правиш теС и да добиеш подвлечена петка.:pipi:

Лозинка: Вие сите слушате металик музика и тоа штетно ви влијае на слухот. :)

подршка до батето какви суртуци ги врват кај мене па оти и овај да не го поминат

Свака част.

Полнолетни ќе сте уште малку бе, ало!

браво, само така. Има многу професори што го заслужуваат истото. Незнам конкретно за случајов колку ученикот бил во право, ама лично знам многу примери каде професорите ја злоупотребиле својата надлежност

:uvo:

Како може у случајот класната да му е крива за 7-8 кеца?

Попатетични се реакцииве отколку самото дело. :tapp:

Пејо... не си учел во Коце, нели? :pos:
Забегувам оф топик... али добра прича е... Кој е од Коце, сигурно го знае Бошко, географија што предаваше.

Една година, тројца му се намерачија да го тепаат, затоа што на молењето да им пише двојки, пошто иначе ќе паднат година, он им рече “Епа, ај честито“ :pos:
Му се с`снаа.. и он им вика, што ќе се резилиме тука пред народ, дојдете во кабинет кај мене, ќе го решиме проблемот. Дечките, убедени дека го преплашиле професорот, идат горди накај кабинет.. влагаат они, влага Бошко после нив, заклучува кабинет и вика “Ајјде сега, мајчини*, да ве видам... “

Иначе, Бошко, во младоста, бил боксер ;)

* мајчини - копирајт Бошко.

Хахахахах ги пукнал од мање хахахахахахаххахахаха ? ? ?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

18 години,а втора година бе:icon_lol:
Иначе срамота е ова.
Незнам само шо сакал да постигнит..Па ќе си одеше пак втора шо ако:back:

18 години,а втора година бе:icon_lol:
Иначе срамота е ова.
Незнам само шо сакал да постигнит..Па ќе си одеше пак втора шо ако:back:
Да знаеш само, колку од 18 годишниве се со капацитет и познавања за 4-б одделение... Не треба да се прогурава секој, само ради годините. :back:

Да знаеш само, колку од 18 годишниве се со капацитет и познавања за 4-б одделение... Не треба да се прогурава секој, само ради годините. :back:
мислам дека не беше дека треба да се прогураваат заради годините, него баш тоа дека е срамота што голем број од 18 годишните се дибеци :) :wink:

Абе он и така и така бил сигурен дека дома ќе го скршат па и он да се истури на некој :pos2:

Mене воопшо не ме интересира, дали ти вчера си бил на погреб, јас сакам да ми одговараш или да правиш теС и да добиеш подвлечена петка.:pipi:

Лозинка: Вие сите слушате металик музика и тоа штетно ви влијае на слухот. :)

Рамномерно движејне!
:pos2:
Кучката ми вети дека ќе ми го одложи тестот поради "оправдани" причини, и на мајка ми и кажа ќе го одложела -_-. Ми го даде истиот ден и добив 1+, си ги броев квадратчињата од листот.
На крај на година кога не читаше...
"Ооо еве ни го Карло, овој не мрдна од двојка цела година, згрешил овој што се запишал во гимназија, требал кај оние доле, термитине (стручните класови), затоа ќе си добие, мизерно двојче"
Колку ми скурчи тој ден...

сега учениците се главни:) Тие кажуваат кој какви оценки ќе има и кој ќе полага! Иначе секирата:)

Секоја чест за храброста, инаку тоа не е рашение да ја пројде годината.

Па зошто тогаш е задолжително средното обрзование? тоа не е фер ниту е демократски, некој можеби ете не сака да учи а да го пагаат секоја година па од четири осум години да ги изоди не е мала работа.. а професориве понекогаш си бараат ете така чотек малку макар што не требало толку силно да мава сепак е жена.. ама колку сака нека има ниски оценки па прва ја повторувал малку ли е тоа? како тешко да им било да му напишат по една скапана двојка ,ајде седи и професориве се станати садисти ...

Ова само у Драчево може да се деси! :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom