Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види, види хуманитарци. На такви огромни организации низ цел свет, не ми се верува дека хуманитарноста е единствената цел.Eве ја случката:
Види сега дечко, ако това не е манипулациja и да намесваш един проблем со друг... jaс не знам што е.Zapadnite mediumi tvdat deka Izrael ke izgubi mnogu a i logicno e,,, A Turcija moze samo ekonomski da izgubi i nisto poveke..
cncncncncncncn CEL SVET gi osudija napadite,samo Makedonija NE,tipicen primer ni e kako sto pisuvaat ovdeka nekoi bezobrazni clenovi so podrska za Izrael, ama aku nisto ne se zaboravuva,pa naskoro nisto ne e cudo ako Grcija zema podrska od Turcija okolu sporot za imeto..
Se nadevam deka ke se vrazumat nekoi luge od Makedonija
е мајката ционистичка , како само ги местат овие видео клипови , за жал се , за малку ќе беа поразени во "Перл Харбур" , 20 луѓе убија , 40 повредија (10% од сите хуманитарци) , иако беа нападнати со лажици.
Ај што не се лажици, ама не е ич битно со што биле нападнати.. битниот момент е дека БИЛЕ нападнати војниците. Во случајов имале подобри оружја, па ги сјебале тие што се осмелиле да тргнат против нив.
Нејсе, "хуманитарците" и тие позади нив си ја постигнаа целта, како што и обично прават.. ќе се силат, нема да почитуваат препораки и наредби, ќе го јадат, па после по телевизии ќе се прикажуваат снимки како нивните мајки и баби плачат над нивните тела.. се` во име на манипулација на мислењето на јавноста.
cncncncncncncn CEL SVET gi osudija napadite,samo Makedonija NE,tipicen primer ni e kako sto pisuvaat ovdeka nekoi bezobrazni clenovi so podrska za Izrael, ama aku nisto ne se zaboravuva,pa naskoro nisto ne e cudo ako Grcija zema podrska od Turcija okolu sporot za imeto..
Se nadevam deka ke se vrazumat nekoi luge od Makedonija
So ubivanje na civili mozes da vladees,A ????? Ovdeka ne e napadanato voeniot brod na Turcija,za da gi falam izraelcite,tuku ednostavno se raboti za ne-covestvo, ubivanje na civili..
е мајката ционистичка , како само ги местат овие видео клипови , за жал се , за малку ќе беа поразени во "Перл Харбур" , 20 луѓе убија , 40 повредија (10% од сите хуманитарци) , иако беа нападнати со лажици.