Ако зборите за тоа кај Седмица кај Грчка амбасада се затвара зашто ќе се гради зграда ќе се руши постоечкото. И Седмица веќе нема да има таму.Некаде прочитав дека наводно и некоја нова зграда ќе се градела таму…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако зборите за тоа кај Седмица кај Грчка амбасада се затвара зашто ќе се гради зграда ќе се руши постоечкото. И Седмица веќе нема да има таму.Некаде прочитав дека наводно и некоја нова зграда ќе се градела таму…
И кучињата учествувале во оргијата?Ете зашто чувале кучиња внатре сатанистиве![]()
![]()

Е тоа беше кул местенце за кое ми е жал. Излет беше небитен како ланскиот снег.
А што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?sedev pred nekoe vreme, samo ja i pesovite bevme vnatre u sabota u 1. Posle cuv muabetot za orgiite i kelnerite i jasno mi stana.
Поверојатно е дека мочале врз газдарицата и гостите на забаватаА што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?
Затоа што ни ја не би влегол у она вц.
Па такви се тоалетните на урбаните луѓенца кои се "бањаат"Замисли во ваква состојба да ти било вц-то. Локал во строг центар.
Ебате наркоманите.
Прегледај го приврзокот 465170
Ова не е у Излет.Замисли во ваква состојба да ти било вц-то. Локал во строг центар.
Ебате наркоманите.
Прегледај го приврзокот 465170
Се заразиле со сида и они.А што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?
Затоа што ни ја не би влегол у она вц.
Добро е шо не лижело!Колку и да ги сакам животните, сметам дека не им е местото онаму каде што се служат храна и/или напитоци. Еднаш седнав, едно црно куче одма се паркираше до мене, ко паша се испружи на креветот. Нивно било. Океј.
Ко за алтернативно место, амбиентот беше онака, добар, полутемница, музиката не беше гласна, свиреше некој рок/поп-рок. Се сеќавам ко низ магла, имаше нафрлени глупости во делот каде што седевме, пластични глави/очи, везе немам што им беше штосот со истите.
Никогаш не ми бил дел во стандард шемата за излегување, оние рок места кои ги вртам две децении, еднаш случајно имам седено, ама тоа ми се генералните импресии од местото. Некој просек, по тоа ќе го паметам, плус кучето кое ми дишеше во муда.