Излет Кафе се затвoра

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за ова?

• Штета, ќе ми фали местово

Гласови: 1 1,9%
  • Не ми е гајле

Гласови: 52 98,1%

• Вкупно гласачи
    53
Некаде прочитав дека наводно и некоја нова зграда ќе се градела таму…
Ако зборите за тоа кај Седмица кај Грчка амбасада се затвара зашто ќе се гради зграда ќе се руши постоечкото. И Седмица веќе нема да има таму.

Ете зашто чувале кучиња внатре сатанистиве :angel: :misticen:
И кучињата учествувале во оргијата? o_O
Автоматски споено мислење:

Патем, не знам дали знаете, ама задутре и Буква се затвора. :( Е тоа беше кул местенце за кое ми е жал. Излет беше небитен како ланскиот снег.

sedev pred nekoe vreme, samo ja i pesovite bevme vnatre u sabota u 1. Posle cuv muabetot za orgiite i kelnerite i jasno mi stana.
А што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?
Затоа што ни ја не би влегол у она вц.

Последно уредено:
Shala na strana dobri zurki imase vo izlet a i dobra atmosfera. Manje vise koj go drzel, generalno bese ok mesto.
E sea lugeto ne gi gledav vnatre kakvi se, dali bile stari skopjani, salonci - snobovi ili navidum obicni luge, pretezno odev da se zurkam pred da odam na zurka.

Kajгана форум е најјакото место што постои на интернет (вклучително и сите социјални мрежи) кога членовите на форумов се сплотени. Каков ремет паѓа хахах

Темава ме потсеќа на темата со кучето Кунташе и се чувствувам како да е некое друго време, а не скоро 2026-та факинг година.

Идев порано на кафе денски. Во средно и навечер ( значи до пред Короната)
Стана наркоманско дувло ептен.
А викаат дека имало оргии за Halloween, и дека некој пар заразил и други. Меѓукои и вработени.
Сеа зграда ќе праеле. У секој случај, не беше последниве години тоа, тоа.
За зграда да никне не сум. Има убаво дворче може убав ресторан или кафич да има. Ама тоа е..

Замисли во ваква состојба да ти било вц-то. Локал во строг центар.

Ебате наркоманите.
Прегледај го приврзокот 465170
Ова не е у Излет.
Не се вакви вецињата
Бар женските не беа.
Лавабото е надвор пред вратата со тоалет школката.

А што е со келнерите фрката ? Мочале у криглите за пиво ?
Затоа што ни ја не би влегол у она вц.
Се заразиле со сида и они.

Колку и да ги сакам животните, сметам дека не им е местото онаму каде што се служат храна и/или напитоци. Еднаш седнав, едно црно куче одма се паркираше до мене, ко паша се испружи на креветот. Нивно било. Океј.

Ко за алтернативно место, амбиентот беше онака, добар, полутемница, музиката не беше гласна, свиреше некој рок/поп-рок. Се сеќавам ко низ магла, имаше нафрлени глупости во делот каде што седевме, пластични глави/очи, везе немам што им беше штосот со истите.

Никогаш не ми бил дел во стандард шемата за излегување, оние рок места кои ги вртам две децении, еднаш случајно имам седено, ама тоа ми се генералните импресии од местото. Некој просек, по тоа ќе го паметам, плус кучето кое ми дишеше во муда.
Добро е шо не лижело!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom