Излегувате за да бидете видени или убаво да си поминете?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување

Излегувате за да „бидете видени“ или за да си поминете убаво?

• Поважно ми е да ме видат другите каде сум бил/а вечерта

Гласови: 13 5,8%
  • Поважно ми е јас да си поминам убаво, без разлика каде сум

Гласови: 207 92,4%
  • Поважно ми е јас да видам кој како е облечен и што прави

Гласови: 4 1,8%

• Вкупно гласачи
    224
ХАХАХАХА!
За да си поминам убаво, ама не секогаш.
Идам на кафе во рич коа сакам да бидам видена, инаку кога не сакам, идам на кафе кај мене во насеба или кај некоја другарка дома каде што можам стопати поубаво да си поминам.Кога на некоја другарка ќе и речам да дојде кај мене на кафе, таа враќа со реченицата„Абе ај ајде накај центар да се прошетаме“ т.е. у превод: „Да ме видат“...
Кога генерално ќе разгледаш, 70% од луѓето искачаат во „елитните“ кафулиња само за да бидат видени, а уште поубаво па ако ги сликаат од каде вечер!
Јас по обичај најубаво си поминувам кога ќе се собереме кај некој дома.Се смееме, се дереме, никој не те гледа попреку, а и ги нема тие грди фаци што ти намигнуваат и ти се смешкаат од време на време.Стопати поубаво си поминувам.

Излагам за да пијам, шмекам и се смеам. 3 најбитни ствари за добар помин.

Искачам за да си поминам убаво, да си напраам муабет со другарките и другарите од кои повеќето ги гледам секојдневно, али у школо едноставно не можам да зборам за се што сакам. Кој има околу мене у глобала никогаш не ме тангира, а ниту како ќе се облечам, само тоа што ќе го носам да е во согласност со приликата-не одговара у диско да отидеш у тренерки.

Па во суштина и не излегувам баш многу често.Обично само за викенд,а се дешава и да прерипнам и викенд:D,ама кога испаднам одам на помирни местенца со друштво за да си поправам муабет на раат,а и не поднесувам кога има многу народ околу мене,па во секој случај-излегувам за да си поминам убаво:)

Jas izleguvam mnogu cesto i najbitno od sve mi e drustvoto i kako ke si pominam vecerta,obicno super se zabavuvame no ne e loso i da te vide nekoj uspat:pipi::pipi::pipi:

Тоа по „елитните“ кафичи е кошмар. Кога ќе поминам покрај некој таков ми се присерува! Или во Мекдоналдс шо иде секој.... Идам и ја понекад.... ама неќам!

anketava nema vrska zaso spored toa so go gleam u grad site izlagaat za da dremat po separinja i da bidat videni i site se sranje AJ NE LAZETE krs e niz gradov nz zaso takov film se fura SAKAS DA SI FACA e filmot a se klosarista hahah

Нормално дека ќе излезам за мене да си поминам убаво .. на оној не ми е кој ќе ме видел кој нема... (:

искачам за да си иам убав провод без разлика центар парк населба маало.... ако сакав да бидам виден ке отидев у некое модно студио некој манекен ке бев па ке ме шетаа секаде за да ме гледаат или па ке застанев ко кукла на некој излог и нека ме гледа секој шо ке помине :)

Да си поминам супер, не ме засега кај сум, туку со кого и колку ми значат тие личности... :)

Не патам од тој комплекс да бидам виден или да видам некого... си излегувам за самиот да си поминам убаво... незнам која е смислата да излезам колку да ме види некој што ама баш ништо не ми значи, а пак на крај да си поминам ужас...
иако познавам многу личности што патат од комплекс да бидат видени... МНОГУ личности...

Дефинитивно за убаво да си поминам и само за убаво да си поминам. И не ги гледам тие што излегуваат за да бидат видени.

За да бидам виден додека си поминувам убаво...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom