Изгубено - Најдено

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Кој му е крив што пиел додека му траело работно време ама сепак, ако веќе не е најден, нека не очекува од овој народ да му се врати скап апарат :) Само ако има среќа да го нашол некој поштен :)

Ако бил чесен, ќе го ставеле некаде кај што можи тој што го загубил да го најде. Пример ако бил во кафуле, ќе го остават на шанк и сл.

Ама кај нас тешко таа работа.

Auuu mene me interesira koj e tolku talentce aparat so tezi kilo ipol da go izgubi, pa ne e igla majku mu :)

Кој му е крив што пиел додека му траело работно време ама сепак, ако веќе не е најден, нека не очекува од овој народ да му се врати скап апарат :) Само ако има среќа да го нашол некој поштен :)
Ама човекот не пиел оти му се пиело... пиел од мака :toe::pos2:

кај нас во македонијава ако изгубиш нешто нема шанси да го најдеш ,ама мал е процентот на луѓе поштени кој кога ќе најдат нешто вака изгубено да го најдат тој што го изгубил

ја искрено би му го вратил ама претоа би се изнафотографирал со него па би го замолил да ми ги даде фотографиите

Со здравје да си го користи тој што си го нашол...за враќање тешко :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Нека му е со среќа потрагата ама мислам дека се многу мали шансите апаратот да паднал во поштени раце па да му го вратат сега.Таков човек не би го ни земал лол.Ама кој и да го има сега апаратот тешко дека за едно частење ке го врати, и онака неможат да го најдат може или да си го користи или на пазар 3 ке го шитне.Проверете може некој нуди таков апарат на пазар 3 под хитно...:pos2:

мислам дека некој пиша овде дека фотографот ги ставил веќе сликите кој ги фотографирал таа вечер а та значи дека го нашол фотографскиот апарат:salut:

кај нас во македонијава ако изгубиш нешто нема шанси да го најдеш ,ама мал е процентот на луѓе поштени кој кога ќе најдат нешто вака изгубено да го најдат тој што го изгубил

ја искрено би му го вратил ама претоа би се изнафотографирал со него па би го замолил да ми ги даде фотографиите

ВО МАКЕДОНИЈА..........ХМММ, а мислиш дека ако ова се случи во друга држава некој ќе го врати, во ни една држава не враќаат ништо што ќе најдат, немој со сила да се правиме дека ние сме најлошиот народ, искрено мене ми се има случено да вратам мобилен кој го најдов, и тоа доста скап беше тогаш телефонот, а по 2 месеци јас го изгубив мојот и никој не ми го врати.

А како што читам ако вистина некој му го вратил апаратот секоја чест за таквата личност.

Би се сложил со Брокер . Никаде во светот не враќаат најдено.

И јас до сега имам најдено преку 5 телефони и ги имам вратено на сопствениците... (кога работев како таксист)
Лани пријател изгуби ранец со книги во автобус на ЈСП, го бараше по автобусите насекаде. Го најде после две недели дури, и покрај тоа што беше напишан и неговиот телефонски број на индексот.

--- надополнето ---

Би се сложил со Брокер . Никаде во светот не враќаат најдено.

И јас до сега имам најдено преку 5 телефони и ги имам вратено на сопствениците... (кога работев како таксист)
Лани пријател изгуби ранец со книги во автобус на ЈСП, го бараше по автобусите насекаде. Го најде после две недели дури, и покрај тоа што беше напишан и неговиот телефонски број на индексот.

ВО МАКЕДОНИЈА..........ХМММ, а мислиш дека ако ова се случи во друга држава некој ќе го врати, во ни една држава не враќаат ништо што ќе најдат, немој со сила да се правиме дека ние сме најлошиот народ, искрено мене ми се има случено да вратам мобилен кој го најдов, и тоа доста скап беше тогаш телефонот, а по 2 месеци јас го изгубив мојот и никој не ми го врати.

А како што читам ако вистина некој му го вратил апаратот секоја чест за таквата личност.

Тоа ти е бе комплекси сами си набиваме. Само ние не чиниме, а во другите држави мислиш рај на земјата е. Сите се фини, добри, поштени, а бе мижи асан да ти баам е работава...

Иначе мене навистина ми е жал за дечково, се надевам си го нашол апаратот...

апаратот уште не е најден
Фотографот says: 08/11/2010 at 23:54
Значи, момци и девојки, апаратот се уште не е вратен во нашата редакција. Мојот работодавач се согласи да ме ослободи од било каква обврска за плаќање на останатиот дел од кредитот со кој е купен апаратот, само под услов истиот да биде вратен до Петок во 20.00 часот! Сепак апаратот беше под моја одговорност и беше изгубен на моја смена … Искрено ве замолувам кој и да го има најдено нека ме исконтактира на contact@kadevecer.com.mk, ветувам дека ќе добие частење во кафана наредната недела, а името ќе му остане во анонимност без никакви последици .. Искрено Ваш, Фотографот ..
но има нешто пострашно од ова >>> клик за цела драма

напатени дечиња коментираат:

Maja says: 08/11/2010 at 16:44
kako nema sliki be.. Sramotaa :@
tose says: 08/11/2010 at 18:42
ncncncn sramotaa…..uslugata katastrofa
maca says: 08/11/2010 at 15:28
zaso ne gi imate staeno site sliki od 69 od vcera 07 noemvri rabotava ispaga nie ke se slikame a slikite gi nema

СРАМОТА !!!

znaci maci tonlato te poddrzuvam i te razbiram…
znac nasheto spremanje i gledanje pred odegledalo cel den za da me slikaat od kade vecer progapja vo voda….
Pazi so se deshava… vo petokov si kupiv kamena pudra od max factor br. 12 i toa se so cel da ispadnam profi na slikata na aparatot NIKON na smotleto sto se ispijanilo i go izgubilo pa ja da gi trpam posledicite radi nego

:pos:

Но сепак се најде јунак:
Фотографот нека ми остави податоци за контакт, јас знам кој го зеде апаратот се надевам дека ќе има некоја награда една софра нема да е лошо.
Остави број или е-маил и ќе ти пишам да се најдеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom