Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме веќе кај законите ОВА е закон. И не ова не е слика од сестрата на девојката...

Само ако ми се заебеја звучнициве од лаптопов ,ќе те набодев на кол ко Гадафи а за локацијата , сам ќе ја одбереше , дали кај банкана,на плоштад, кај киноно или кај пристаништено....џинџер еден...

Само ако ми се заебеја звучнициве од лаптопов ,ќе те набодев на кол ко Гадафи а за локацијата , сам ќе ја одбереше , дали кај банкана,на плоштад, кај киноно или кај пристаништено....џинџер еден...
Рамне на високоно да можат сите да ме видат :P

Немој да га мешаш Гадафи ча та пукам море хеј.Етети го обама саркози клинтон .Се разбравме :):icon_mrgr:

Гадафи го зедов како пример за постапката која шо ќе ја употребев...
Ак ти се расипат звучниците следната недела не одговарам јас така да си знаеш .:P
--- надополнето: 18 април 2012 во 03:17 ---
:pos:еве ја ќе се насмеам...да не му пропадне
Тhanks dude :D

Ак ти се расипат звучниците следната недела не одговарам јас така да си знаеш .:P
Ако се разбудеше цимеров ,а јас кликнав и тој те "наклваше" , кој ќе беше крив ?

Немој мене такви муабети , ако не беше ноќ ,ќе беше ден и ако баба ти беше машко ќе ја викаше дедо...

Ај бе безврска, помислив дека е вистина и дека си го згрешил подфорумот... и ич не е смешно колку да знаеш

Знам дека е нешто пиздарско што вреска и затоа не го ни отворам ама морам да кажам дека тие што отвораат такви теми се гомна,зошто се имам заебано порано и искрено ви посакувам вас да ве наместат така и да ве стрефи срце на лице место да си останете.

Поздрав.

Back
На врв Bottom