Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Ve molam ako ja znaaete ovaa devojka da se javi. Devojkata posleden pat e videna na ulica jane sandanski ,od togas i se gubi sekakva traga. Link
Браво, сакаше да се напраиш интересен, пошто знаеше дека сите ќе кликнеме, земајки ја у предвид ситуацијава. Идиот.

Ve molam ako ja znaaete ovaa devojka da se javi. Devojkata posleden pat e videna na ulica jane sandanski ,od togas i se gubi sekakva traga. Link

Абе се гледаат ли вакви работи у 3 саат бе преку ноќ... да те ебам од памет се извадив:D

Јас пријавив во полиција за "изгубенава девојка",а ти пак шали се друг пат ако сакаш....

Абе се гледаат ли вакви работи у 3 саат бе преку ноќ... да те ебам од памет се извадив:D
Па не го видов сатот кога го објавив :D позакон е сега вака посебно ако си во темна просторија :D

Јас пријавив во полиција за "изгубенава девојка",а ти пак шали се друг пат ако сакаш....
Ако ја пронајдат кажи .. да и кажам да не се секираат нејзините .

Па не го видов сатот кога го објавив :D позакон е сега вака посебно ако си во темна просторија :D

Закон е и ја маскиран да ти искочам у темно негде,па да се покакаш од страв. :cool:

Back
На врв Bottom