Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе има денови кога има еден куп работи кои треба да ги обавиш и на крајот од денот си мртов уморен и имаш тежок дефицит на енергија.
Но има и денови кога се има суфицит на енергија.
Па луѓе како се ослободувате од овој суфицит на енергија?
Јас на пример во лето и вака и онак коге убаво времето си трчам на кеј а некогаш и добра тура со точак ми доаѓа.
Луѓе има денови кога има еден куп работи кои треба да ги обавиш и на крајот од денот си мртов уморен и имаш тежок дефицит на енергија.
Но има и денови кога се има суфицит на енергија.
Па луѓе како се ослободувате од овој суфицит на енергија?
Јас на пример во лето и вака и онак коге убаво времето си трчам на кеј а некогаш и добра тура со точак ми доаѓа.
Баш денеска имам суфицит на енергија :je:Имам вакви денови и секогаш сум со расположение на високо ниво, али многу се ретки......Но има и денови кога се има суфицит на енергија.
Правам работи за кои у нормална состојба би ме мрзело и да ми текне, а не па да ги направам. Обично ЧИСТАМ - средување на собата, и плакарите за алишта, раскревање по дома, бришење прашина, метење со правосмукалка....Па луѓе како се ослободувате од овој суфицит на енергија?