Издувување

Во денови со вишок енергија одам по кафиња, ги малтретирам комшичињата, слушам музика, гледам филмови. Во последно време почнувам да цртам некои парчиња облека кои сакам да ги имам...:)

Различно.. различно ми е издувувањето.. секогаш.. зависи момент е тоа..
Само знам дека сега баш сега.. сакам барем 5 дена „одмор“ од мн работи..

Боли глава у ПМ

теретанаааа ... и возам точак послем тренинг ... и мртоф уморен сум и дома доаѓам и глеам филм и заспивам ... :toe:

Кога имам вишок енергија,не седам дома тоа сигурно.
Обично идам на кафе и зборам како навиена,тешко човек да ме сопре.
Или пеам и играм.(иако тоа не е баш подносливо за ушите на другите :pos:)

Има едно местенце кај мене предзграда што ме опушта максимално.... и да врне и да вее и бура да коси...... секогаш дремам таму.

Уфф ја таква сум и морам да се издувам на секој пола саат , што да праам ? хах, кога сум у школо , професорите ме пуштаат да се прошетам низ училница а кога сум дома идам на балкон и гледам накај крстот и најчесто онака си се ослободувам психички од сите проблеми и многи ми е убаво

Cistam niz doma barem nesto korisno pravam!:toe:

Најчесто се издувувам со скитање:pipi:

Земам ракавиците и си ја местам перницата и удирај дур снемаш здив.:toe:

Претпочитам да излезам и да се прошетам во моментите кога имам вишок енергија или да најдам некое друштво, што не го гледам секој ден и да испијам некое кафе. Ако не го бива тоа, пуштам музика во соба и цртам или пишувам (или си пеам без врска). Иако ретко се случува да имам вишок енерија во последно време.:toe:

si pustam epten glasno muzika i igram pred ogledalo se glupiram ripam vikam......:vozbud:

Излагам надвор и заборавам да се вратам...најчесто трчам или пешачам со музиче додека не папсам...најубаво ми доаѓа,после туш и како бебенце си...ах лето

Не сум по спортот значи ништо не вежбам,туку кога имам вишок енергија ги замарам сите оклу мене,не прекинувам да зборам,играм,закачам едноставно ме "фаќаат будалите".:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom