Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Доказ Чушки?

Или како и секогаш од сдсм-офската кујна излегуваат недоветни и непотврдени лаги и бесмислици?

Скен на членската на Иванов или на пристапницата.

Тоа барем имате во архива!

Tokmu taka ama toa i najmnogu me plasi.

Ada spomna zosto Branko go kandidirase Frcko koga se znae deka odnapred e osuden na poraz.
Branko mislam deka igra na dolgi pateki,samiot e svesen so koga i da izleze ke gi izgubi ovie izbori ,najverovatno i mu dolzi nesto na Frle.
Jas pak se prasuvam zosto pak Frcko prifati kandidatura.
Fakat Frle ne e glup daleku od toa,publicitet ima poveke od dovolno ne veruvam deka i za toa edinstveno sto mene mi paga na pamet e toa deka na nekoj nacin ke se abolira od nekoj odgovornosti,odnosno odma ke ja nametni tezata deka nekoj go dovleckal na sud zosto bil protiv vladeackata partija,bil protivkandidat na momentalniot rezim i nekoj takvi gomna za da mozat negovite EU prijatelcina da izvrsat pritisok i da se izvlece.

Znaci moe mislenje i zatoa pisav deka me plasi bideki Frcko e najgolem gomnojadec vo republikava e deka na ovie izbori ke vidime od Bukefalizam do Severno-Makedonec ama nema da videme nekakva konkretna PROGRAMA od kandidative za pretsedatel.

првиот тробуквен збор од вториот пасус не ми го спомнувај, а за конкретна програма нема никој, ама да почекаме да почне официјалната кампања, па да ги цениме по презентираната платформа или програма

Otekuvate so tie atentatorski gluposti protiv Frchko,pa neli bre Kiro Gligorov go nekjite?Shto sega ve zabole za Kiro Gligorov?Neli go sakavte mrtov predavnikot Grchki shto go smeni imeto?Da se chudi chovek so vas od dpBne.

Киро ниту сме го сакале ниту ќе го сакаме, не паритијци туку Македонци, зошто точно е дека тој и дружината ни сменија името.
А се гледа каква дружина се ете, почна и тој да ја кажува вистината сега , како што сите гледате. А тоа што ја сакаме вистината , не значи дека го сакаме Киро. И ниту еден политичар со вакви идеали нема да биде сакан.За СДСМ беа потребни години да се види колку квалитетна политика применуваат.Се надевам за следните структури нема да губиме цели мандати и децении, па кои сака нека се. Ве бива работете, не ве бива, се знае каде ви е местото, е ова е потребно во нашата земја, па сега вие како сакате!

Вакви бисери само од Самоубиецот можеш да слушнеш. Киро не сме го сакале, па што се буниме, ако му направиле атентат. Жената на паркинг била портокалова кокошка (јбг што нема по светов :tapp:) која јадела гомна, па спрема тоа оправдано идниот претседателски кандидат и фукнал шамар.

И ај после води дискусија на тема на која наместо пишување за политика, на некому му е дозволено просеравање во неограничени количини.

па капацитетот на Фрчко е несопорен за разлика од Иванов кој го напушти СДСМ само затоа што го затворија брат му (осуден за бело робје) како тргнал грујо цел отпадок од сдсм ке го собере ахахахахаха
:):pos2:frcko e cirkuzant:) frcko e platen da go zabavuva narodot :vozbud:i toa mnogu uspesno go pravi.Pogolema dvorska luda i da nemam videno:pos2::pos2:

Pa ako si razbral makar edna kolumna negova shto znachenje ima nemashe da shlakash po forumi bezvrska konspiracii od rakav protreseni.Iako megjudrugoto Џоле-who? za zhiv go nemashe se do pretsedatelskite izbori,kako cvekje nikna od nikade.
А која е пораката на арогантните комплексолечачки колумни освен глумење на највеќи фраер у маало?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom