Избор за песна за Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Philosophus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како прво не ми е јасно како може жирито да биде поважно од цела Македонија? :toe: Но, со оглед на тоа дека на Влатко имаше полоша песна од Ѓоко, подобро тој што отиде. Второ не ми е јасно како можеа да не му дадат ниту еден поен на Белов? И трето што к*р бара тој "рап" делот во песната на Ѓоко? :tapp:

Никогаш нема да научиме.
Подршка до Ѓоко,каков таков наш си е.

Охриѓанец тепа на Скопскиот фестивал !!! :plivaj:

a od publika kolku poeni imase Belov? zadzabe mu bese toa sto Nina i Danijel od Ot pisaa statusi na fb da glasat za belov los marketing izgleda....

Не пратев оваа година прв пат се пуштив сеа на гласањето се вратив од пат и шо да видам коа видов дека жири гласа за џоле јасно ми беше дека ќе тепа.Салата полупразна уште балони фрлаат како првиот избор хаха.И незнам како имаат лице да настапуваат под Фиром а не Македонија.Според мене да се откаќеме од учество и да си направиме некој домашен фестивал као што напраја Италијаните

Добро што победи Ѓоко, веќе кога се бираше помеѓу него и Влатко Илиевски. Пее многу многу подобро, а и песната не е лоша. Таа на крескачот Влатко е како за на Супер Ѕвезда детски фестивал.

Без плачење и лутење, прифатете ја реалноста.
Енергијата насочете ја кон желби за достојно претставување на Македонија од страна на Ѓоко! Ѓоко се убаво правиш, така и во Норвешка направи!

Јас сум задоволна. Ако некому тоа нешто значи.:toe:

Pak lezam sam buden
pak sonuvam
pod otvoreni prozori
niz niv mislive
kon tebe letaat
a po niv letam jas

Ref:
Letam kon tebe
od neboto za da te vidam
ko angel nad tebe da bidam
da doznaam sE'
da doznaam se' za tebe (se za tebe)!x2

Tocno na polnok i ovaa nok
vremeto se stemnuva
od nebo zvezdena
svetilina me dopira
ko da me povikuva

Ете зожто МТВ е шит телевизија. Е шит е, шо да праиме. Од кај одма им текна, демек според жирито тој шо имал повеќе, тепал. Дрн, дрн, јариња. Македонија избира, а не некое жири од кое повеќето и не заслужуваа да бидат дел од него. Вчера коа видов, доктор во жирито. Не можеле и машиновозач да викнат, ебаго.

Добро што победи Ѓоко, веќе кога се бираше помеѓу него и Влатко Илиевски. Пее многу многу подобро, а и песната не е лоша. Таа на крескачот Влатко е како за на Супер Ѕвезда детски фестивал.

толку се разбираш и ти :tapp:

Ете зожто МТВ е шит телевизија. Е шит е, шо да праиме. Од кај одма им текна, демек според жирито тој шо имал повеќе, тепал. Дрн, дрн, јариња. Македонија избира, а не некое жири од кое повеќето и не заслужуваа да бидат дел од него. Вчера коа видов, доктор во жирито. Не можеле и машиновозач да викнат, ебаго.
Сигурно имаат статут и начин на кој се избира песната, тоа што ти не знаеш, не значи дека не е така. Што се однесува до песната, подобро што победи Ѓоко, па Влатко Илиевски треба веќе еднаш да прекине да доаѓа со детски песни на фестивали, срамота е ова... :kesa:

Ај стварно некој асално нека напише што било, како било, кој колку гласови добил и кој победил.

Од мрчење, кукање и пцуење на ништо не личи темава.

Zirito dade 12 poeni na Gjoko a 10 na Vlatko, dodeka publikata 12 na Vlatko a 10 na Gjoko, sto znaci i dvajcata imaa po 22. I go proglasija Gjoko za pobednik posto bodovite na zirito imale prednost od tie od publikata (sto mene mi nema logika i e krajno nefer ali aj, taka bile pravilata).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom