Избор за песна за Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Philosophus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може жирито да е побитно од 10.000 гласови публика?!?!!?:tapp::tapp::tapp:

Znaci edno ne mie jasno, kako mozi nekolku lugje da imaat pogolemo znacenje od cela Makedonija, kako e mozno zirito da e povazno od publikata. :nesvest: Ima nekoj zamesano prsti. :)

Леле баш ми е кеиф што победи Ѓоко,посебно поради оној лигушот Влатко Илиевски,а и Ѓоко има подобра песна.

Како може жирито да е побитно од 10.000 гласови публика?!?!!?:tapp::tapp::tapp:
Тоа е тоа, тоа ме чуди на мене, инаку песнава не сум ја слушнал.

Жирито по битно од цела Македонија ... :jaj:

Ajdeee

Koga vidov deka e nereseno, mislev deka sea ke recat prednos ima publikata posto e najlogicno da ima prednost, ne mi se veruva deka Gjoko pobedi. U princip i dvata mi se isti, na Gjoko ok mu e pesnata so isklucok na toj rap delot, toa e mnooogu loso i uopste ne se uklapa u pesnata, se nadevam ke napravat podobra verzija i ke go popravat toa... U sekoj slucaj neame sansi za finale..

Гоко има добро песниче колку да не не избрука,,,али тој рап делот не го свакам во таква песна....

И како можеше денеска толку 12, а у полуфиналето, коа беше другото жири, многу псолабо помина?!:nesum:

Првпат ми се исполни прогнозата. И пак ќе кажам, од подобрите песни е на Ѓоко, ако не и најдобра според мене.

Прв пат ја слушам сега песнава, изглеа сум ја пропуштил и вечерва и у полуфинале, не е така лоша, ама некако Ѓоко бе... Бљак!

Прв пат ја слушам сега песнава, изглеа сум ја пропуштил и вечерва и у полуфинале, не е така лоша, ама некако Ѓоко бе... Бљак!

Теретана месец дена со добри суплементи и ке го средат бе... :)

Тапа. Влатко или Циганката да победеа многу подобро ќе беше.
Толку, најмалку гласови евер ќе добиеме. :серко:

jas poveke ja nemam silata da go komentiram ovoj smesen festival i uste posmesen izbor

K A TA S T R O F A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eeee и охриѓанец еднаш на евровизија да одит бе:aplauz:
А гледам Александар Белов ги собрал сите гласови од жири.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom