It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
мене
enhanced-buzz-13954-1390448039-12.jpg

:pos:

... This will frighten the shit out of her.

Која фаца и промена од хистерично смеење во озбилен го прај еј :pos: А и пред тоа Ди му вика, oh my god you're a complete sociopath, и овај „Don't interrupt, okay?“ :pos:

еве го бе

4:12 :pos::pos::pos:

??
Имаат договор да снимаат 10 сезони, уште една сезона сигурно добиваме, а ако се согласат можат и да го продолжат договорот за повеќе сезони :D
Неее бе и после таа година ќе им го продолжат на уште сезони договорот,Сани немаат некоја огромна(за амерички стандарди) публика ко ХИМЈМ пример,што ја гледаат зошто е мејнстрим а еднаш нема да се засмеат во тек на епизода,ама имаат многу сплотена и одбрана публика би рекол,значи оние што ја сакаат серијава стварно ја сакаат заедно со специфичниот прејак стил. :)

Инаку 9-ва сезона ми беше една од најјаките нивни сезони,сите како поминува време стануваат по тиња,Сани стануваат се појаки и појаки (y)

П.С.
Најјак момент последнава епизода тој испуканиот кога кажа дека провалил кај Ди и и ги душкал гаќичките :pos:

Е врв е. Еден од највисоките у филмска индустрија ко се работи за хумор, дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom