Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Слободен удар за милан.. Околу 20 метри.. опасни ќе биди..
пффф покрај Пирло шутира Сидорф..

Пенал за Милан..
Кака 1:2

едит
Голманот и Роки треба одма да го напуштат теренот.. Катастрофа се!

Пенал за Милан..
Кака 1:2

едит
Голманот и Роки треба одма да го напуштат теренот.. Катастрофа се!

И Маури тој е крив за пеналот појќе и од голманот
Инаку Muslera се вика голманот и го знај и гугл

И Маури тој е крив за пеналот појќе и од голманот
Инаку Muslera се вика голманот и го знај и гугл
Не е само голот.. Имаше и неколку грешки пред тоа, направи уште еден пенал.. A за гугл правев мајтап.. одма ти го знаел.. :)
Еве има и на википедиа нешто кога се запнавте толку во него..
http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Muslera

Lazio 1-5 Milan

Не дека Милан се толку јаки, ама ова одбраната на Лацио е комедија.
:pos2:

Лош ден е денес да си навивач на Лацио,тамн мислиш дека ако си го акнал Реал и господ за тестис и оопа доаѓа актуелниот шампион на Европа и те приземјува.
За текот на утакмицата не зборам ова беше перверзно што го гледавме на Телма жал ми е за Пандев баш сакав тој еден гол што падна да беше од него ама ете,а највеќе ми е жал за голмачето тоа е беља не деешницава- ке те најават како перспектива ке ти лепат надимаци нов ''овој'' нов ''оној'' и ке те подбере Амброзини кој нема дадено гол подалеку од петерец и ке ти го спопика од 40 метра и Џилардино што нема дадено гол од лани ке ти учука 2 гола од кои 1 меѓу нозе. Се на се лош ден за клубот што после средата ми стана многу симпатичен со среќа во понатамошниот дел од прввенствово ама денес....:toe:

после Милан биле слаби ...

Е ова мислам дека е вистинска слика за Лацио. Мислам дека составот сезонава му е КАТАСТРОФА... Зато и пишев дека ми е страв за мечот со Реал (нерешеното е последица само на лошата игра на Реал и ништо друго)

Од друга страна Милан секогаш кога игра против добар тим игра добро и поради тоа победија.

И уште едната страна на мечот. Кажвам уште една бидејќи после мечов не вервам дека ќе остани во Лацио. Муслера е катастрофа. Прими цефка, лоб, меѓу него и статива(мислам третиот) останатите многу не ги запамтив. И ова мислам дека е многу. Не вервам дека уште еднаш ќе влези да брани. Плус имаше и поддршка од одбраната (за мерак).

Прецедателот на Лацио веројатно го видовте ко си замина. Мислам дека ќе конечно ќе сфати после ова оти вака не го бива тимот и има многу за работа.
Единствен добар играч е Пандев и ... нема и... туку само тој се останато незаслужва да го носи дресот шо го носеле Недвед, Верон, Креспо, Станкович, Михајлович, Перуци, Салас и нека ми простат тие шо не ги пишав.

Се на се ... Лацио годинава не вервам дека ќе се изборат за место во Европа.

Ај ај ај ај ај :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

1-5!!!!!!!

Не дека Милан беа појаки оној Џилардињо само паѓаше како мајмун, Лацио комедии во одбраната, а за голманот (како што некои го нарекуваа "голем талент"), немам коментар. 5 примени гола си го кажуваат своето. Балота да бранеше, Лацио сигурно немаше 5 да примат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom