Aj ovde samo ke kazam na toj sto rece deka ova e pravata slika za Lazio neka se preispita kolkavi se negovite fudbalski poznavanjata?Ako si ja gledal utakmicata,a ocigledno deka ne si ja gledal,ce znaese deka Muslera primi 5 smesni gola i deka MILAN OSVEN TOA STO GO IMA TOJ GLUMECOT GILARDINO nisto drugo ne pokaza na utakmicata isto kako sto i Real nisto ne pokaza vo sredata.I so Real Lazio primi 2 naivni gola ama uspea da se vrati vo igra.Znaci za da ima nekoj tim volja za igra treba da ima dobar golman na gol sto ke gi motivira ostanatite da izigraat na nivo kakvo sto se ocekuva.Ili sega ke mi kaze nekoj deka Milan ima podobar tim od Real????Znaci se e moment na slabost,da ne recam moment na golmanot koj sto tolku me iznervira vecerva sto ne bi sakal da go vidam povtorno na golot na mojot omilen klub.Samo za potsetuvanje,na utakmicata so Real toj Robben nemozese glava da digne od Behrami,Mudingaji zatvorase maestralno po cel teren i odbrana i napad se pokrivase covekot.A za Pandev ne bi sakal mnogu da komentiram zosto za nego se znae deka e ZVER i toa go dokazal 100000 pati samo ocigledno na nekoi toa uste ne im e jasno.Ama na kanavaro sigurno veke mu stana jasno zatoa sto 2 pati mu drzese lekcii,ednas so Juve,ednas eve so Real.I da se navratam samo na vecerasnava utakmica,se razocarav od golmanot,se razocarav od sudijata zosto mislam na site im e jasno deka Gilardino ne znae da padne vo kaznen prostor kako Pipo mekushot.Kako i da e,pak ke recam,golmanot bese epten drvo i Milan ne zasluzi da pobedi,barem ne so 1:5.