Де Роси не е мал во нозете..Де Роси е еден од најзаслужните зошто Италија е Светски Првак..
На кој ќе им објаснуваш , некој едноставно неќат да се соочат со вистината , затоа што боли .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де Роси не е мал во нозете..Де Роси е еден од најзаслужните зошто Италија е Светски Првак..
Де Роси е најглупавиот фудбалер после Гатузо во Италијанската репрезентација. Го ставам пред Гатузо бидејки има малку повеке познавање од фудбалската техника.. а многу лесно наседнува на провокации.. да ми речеше Тоти најдобар ке те сфатев.. да ми речеше Дел Пиеро пак некако ке те разберев.. да ми речеше Буфон ке се согласев.. ама Де Роси.. дрво невидено.. само за фаул да направи и некој црвен картон безвезен..
На кој ќе им објаснуваш , некој едноставно неќат да се соочат со вистината , затоа што боли .
Абе мали што не боли бре нас? Ако е залужен, ок, крај, нема мене што да ме боли вистината, дај ми причина зошто би ме болел ку*от мене ако Де Роси бил заслужен за светската титула на Италија.
И ондак кога веќе прајме муабет, не бидете смешни. Кај го видовте Де Роси да игра освен во утакмицата против САД кога направи црвен картон
Во финалето можда :wink:

De Rossi go dade tretiot penal vo serijata penali.Starting 11
Italy: (Captain Fabio Cannavaro)
1 Gianluigi Buffon; 3 Fabio Grosso, 5 Fabio Cannavaro, 19 Gianluca Zambrotta, 23 Marco Materazzi; 8 Gennaro Gattuso, 10 Francesco Totti, 16 Mauro Camoranesi, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo; 9 Luca Toni.
France: (Captain Zinedine Zidane/Fabien Barthez)
16 Fabien Barthez; 3 Eric Abidal, 5 William Gallas, 19 Willy Sagnol, 15 Lilian Thuram; 4 Patrick Vieira, 6 Claude Makelele, 7 Florent Malouda, 10 Zinedine Zidane, 22 Franck Ribery; 12 Thierry Henry.
Могуче да влегол отпосле, не памтам![]()
Гатузо ти е фудбалер со срце, сеа ти што незнаеш да цениш тоа е друго и да многу е пофер за разлика од жирафата Матераци. :wink:Де Роси е најглупавиот фудбалер после Гатузо во Италијанската репрезентација.
Абе мали што не боли бре нас? Ако е залужен, ок, крај, нема мене што да ме боли вистината, дај ми причина зошто би ме болел ку*от мене ако Де Роси бил заслужен за светската титула на Италија.
И ондак кога веќе прајме муабет, не бидете смешни. Кај го видовте Де Роси да игра освен во утакмицата против САД кога направи црвен картон
"големи" што има да ти дадам причина тебе ?? ако си го гледал светското ќе си видел :helou:
па видов .... прв натпревар црвен , и после не заигра ..... , да кажеше пирло , канаваро , матераци , буфон ама де роси најзаслужен ... неееееее , ваљда до дресот , такви безрбетници ко мексес , де роси и тоти само во рома може да играат.
па видов .... прв натпревар црвен , и после не заигра ..... , да кажеше пирло , канаваро , матераци , буфон ама де роси најзаслужен ... неееееее , ваљда до дресот , такви безрбетници ко мексес , де роси и тоти само во рома може да играат.
Значи земал црвен и една не играл , тапа е ?? Значи Зидан е катастрофа ?? Гледам се интераши се бунат и уште сте под импресии на неговиот вчерашен гол :tv: