Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.241
- Поени од реакции
- 51.536
добро ,не мора толкави постови да пишуваш,ти ги обвинуваш јуве дека местеле а ми збориш психологија,а да баталиш психологијата кога ќе најдеш докази тогаш да пишеш дека местеле ок?кога обвинуваш нешто мора да имаш докази,а не да ми предаваш психологија
Oк де, ти си фан на Јуве и нормално е твоево размислување, ама ти кажувам дека никој не гледа на Јуве со респект и почит како што гледаа пред Калчополи, реков, целото нивно реноме беше извалкано и секогаш ке се поставуваат нови прашања поврзани со нивните титули, нешто што не беше правено пред Калчополи.
И каде виде дека јас ги обвинвам Јуве за местење, жити све, реков дека со тоа што се докажа нивната прљава игра, се сменија многу гледишта за тој клуб, освен кај вас, фановите на Јуве .
Едно е да викаш, докажи дека местеле за клуб кој никогаш не бил обвинет за такво нешто, друго е да го збориш истото за клуб кој со 100 докази беше обвинет за незаконска работа.
Ти можеш да дробиш колку сакаш, ама со тоа што еднаш се докажа нивната игра, се поставува прашањето, што ке беше доколку не беа откриени, до каде ке тераа, а и нормално, се отвараат низа други прашања поврзани со нивното минато што е нормална работа, за некој кој е обвинет дека местел. Исто би размислувал и ти, и секој нормален човек .