U
Unspecified
Гостин
Да прашам дали е дозволено да се јаде: Месо на скара правено и јуфка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зелен чај од каде земате? Зедов од тој од КАМ пред некој ден и повратив од првата голтка упм нека се носат срање невидено, од Веро исти курац еден што го зедов. Има ли некаде да се земе во пакетче спакован гранки не во кесички, ова во кесичките има мирис како паркови и зеленило кога ја коси тревата по парковиве![]()
Дозволено е ако јадеш умерено. Не е калорично, ама не е здраво правено на скара.Да прашам дали е дозволено да се јаде: Месо на скара правено и јуфка?
Или во било која продавница за здрава исхрана има рефус зелен чајЈас на Виталиа ги зимам,они се во тревки,малце по скапи,али пиеш ЧАЈ.
Не знам,јас го пијам тој и ми е убав на вкус,кажувам тоа што сум пробалИли во било која продавница за здрава исхрана има рефус зелен чајНе мора да е фирма
Зелен чај од каде земате? Зедов од тој од КАМ пред некој ден и повратив од првата голтка упм нека се носат срање невидено, од Веро исти курац еден што го зедов. Има ли некаде да се земе во пакетче спакован гранки не во кесички, ова во кесичките има мирис како паркови и зеленило кога ја коси тревата по парковиве![]()
Овакви чаеви кога станува збор за зелен чај коа пијам, ко да шмркам млака вода и мирисам зелен чај преку фолија. Е толку се “јаки“.![]()
Vakov si probal? Go pijam nedela dena vishe i super e.
Zasho nesmeesh?пoмoш , кажете штo да јадам акo не смеам млекo и млечни прoизвoди !! дo пред недела дена секoј ден пиев минимум 2 литри млекo/јoгурт плус макс пoла килo сирење/кашкавал, и сеа кoга не смеам не знам какo да надoкнадам сите тие калoрии и јх/прoт/масти ... ЌЕ ПoЛУДАМ БЕЗ МЛЕЧНИ прoизвoдии аааа help
И whey прoтеин не смеам, а пиев мин 2 х 35г дoзи на ден.... fuck me right
Mu na[le trigliceridi u ci jadel toklu kaskavalZasho nesmeesh?
Zasho nesmeesh?
Za lesno da mu ja izvadis kozata bas treba da e smrznat.Момци некој брз начин и едноставен за отстранување на кожата на осличот пред да се пржи?
Во рибарница батката го гледав замрзнати за 5 минути му ја изваде на 2 кг ослич кожата. Така помалку мирис ми имаат откако ќе ги испечам ги лупев досега али пак ми мирисаат. Ги одјадев рибите, од претерано секоја недела по 4 пати ослич и тоа строго варен, па сега пробувам пак да пројадам![]()
Bez masni nema bas.БЕЗМАСНИ млечни производи....!!!!!!!!!!!!
За дерење сум дерел имам искуство колку толку, денес замрзнат ме помачи али за себе пола кг за 10мин го направив стакло и немаше воопшто мирис го пржев без масло, со салатичка и ориз ми легна ох ох. Уште винце со месото и ракиичка со салатата фалеше батали ббZa lesno da mu ja izvadis kozata bas treba da e smrznat.
A za da ne ti mirisa tolku probaj pred da go spremas da go ostavis 1h vo mleko. Ke mu ja izvadis malku mirizbata[DOUBLEPOST=1421781966][/DOUBLEPOST]
Bez masni nema bas.
Ama ako najdes urdata na ideal shipka ima mnogu malku