Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
никој не ми кажа шо мисли за мојо мускул , како да го ослабам :rolleyes:
Мускулот не се слабее треба интензитет и добра исхрана за да го одржуваш.
Почни да вежбаш.
Ако ти треба совет адни ме на skype:vegen4life.
Еве ти вежби што дома ќе ги правиш.

ама нејчам мускули то е проблемо .....само да изгледам поситна...иам кревано шифоњери дома секој ден не ми треба вежби :ROFLMAO: , за исхрана прашувам :) , за вежби не е проблем можам да најдам милион , планирам да не јадам , или ако ептен ми се јади по еден мал оброк во дено за организмо сам да почни да ги топи сите резервни материи...:( че пијам само зелен чај , јаболкова киселина и вода за да го наполнам и излажам желуднико....
Последици?

ама нејчам мускули то е проблемо .....само да изгледам поситна...иам кревано шифоњери дома секој ден не ми треба вежби :ROFLMAO: , за исхрана прашувам :) , за вежби не е проблем можам да најдам милион , планирам да не јадам , или ако ептен ми се јади по еден мал оброк во дено за организмо сам да почни да ги топи сите резервни материи...:(
Последици?
Па тоа ти е проблемот твоето размислување.
Што прави девојкава со 200кг и изгледа супер.
Мајко ме лајк ит :)
http://www.atletiks.mk/motivacija/m...ivacioni-videa/115-graciana-barbossa-hardcore

Баш спротивно едни од најздравите нации на светот се луѓе што јадат јаглехидрати.
Фактор е активноста и колку се троши.

Стефчо , у секоја храна има јаглехидрати ... Аналогно на тоа сите нации се најздрави :)

Стефчо , у секоја храна има јаглехидрати ... Аналогно на тоа сите нации се најздрави :)
Во Алјаска и одредени региони на север немаат луѓето јаглехидрати па се здрави.
Се што имаат е лој од кит,фоки,моржови и преживуваат.

азијците се најдзрави и најслаби, според мене

ненормално е ова со калкулаториве за калории овој сеа ми дава 4136
како може сите различно да покажуваат

Dzaro druzhe daj batali toa kalkulatorite doruckuvaj jajca, rucaj tuna pileshko pij kafe i zelen chaj - odi vezhbaj pij protein posle trening i ke bide.

Може си избрал нешо ко moderately/heavy active, а у реалност сите сме lightly.

Ме интересира дали треба да се јаде иста колипчина калории и денови кога вежбам и кога одмарам? На пример ако кога вежбам јадам 3000 калории дневно, кога одмарам да јадам исто 3000 или помалку? Инаку сакам да ставам на маса.

дечки цимет во што можам да ставам млеко ориз сл. пишете дали знаете .Salute

нема таква опција само години висина тежина колку како вежбаш.....
Ај види во шо единици ги внесуваш тие висина и тежина, не се сите за кг и цм.
--- надополнето: 30 април 2013 во 20:21 ---
ама нејчам мускули то е проблемо .....само да изгледам поситна...иам кревано шифоњери дома секој ден не ми треба вежби :ROFLMAO: , за исхрана прашувам :) , за вежби не е проблем можам да најдам милион , планирам да не јадам , или ако ептен ми се јади по еден мал оброк во дено за организмо сам да почни да ги топи сите резервни материи...:( че пијам само зелен чај , јаболкова киселина и вода за да го наполнам и излажам желуднико....
Последици?
Не си ја мачи душичката. Ако немаш дечко оди фати си еден па че те ослаби манекенка че станиш :). Инаку остај ова експертите шо те учат, за до толку ригорозна исхрана треба пари и да имаш некоја повисока цел од тело за да појдиш на одмор летово. Ако вадиш од телото пари вреди да се удриш до толку на таква исхрана, а тебе то не верувам дека ти е намера. Така да исфрли благото, сокој газирани, леб, еве сега поевтинува зеленчукот јади салати повеќе ко ќе си гладна, преку еден ден по 30тина минути трчај ( ако не можиш да трчаш земај ролери нешто или пак брзо одење). За рацете земи си 2 шишиња и со нив ќе почнеш да ги вежбаш дома, помеѓу серии прави мала пауза по 30тина секунди и ќе ги потсредиш. Ако имаш услов оди во теретана, таму ќе ти објаснат подетално ако не пиши во пп и ќе ти кажам што како, ако си прилепчанка по ова нагоре со “че“ шо ми пишуваш па можи и во теретана да се начекаме летово :)
http://www.youtube.com/watch?v=La14c-9TAe8 еве ти вежби нешто полесно од P90 програмата, го имам искусено и е добро, има и други видеа инаку барај Тае Бо се вика ова, со ова можеш да вежбаш дома, не треба многу реквизити а да имаш ефект ако ме послушаш за исхраната.

Ај види во шо единици ги внесуваш тие висина и тежина, не се сите за кг и цм.

Абе ја јес да незнам англиски ама до толку сум писмен
Ај еве ти израчунај ми
175 см
100 кг
32 год
Идам у теретана 4-5 пути и кардио 3-4 пати у неделата
И дај кажите некој добар протеински шејк без суплементи домашен ама со малку калории

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom