Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.551
Ова е според калкулаторот за особи со карактеристики како тебе, не значи дека треба да го сфатиш 100% здраво за готово, треба да тестираш на себе, плус верувам дека и секој ден не ти ист со следниот со физичка активност.Деам... не е ова премногу да рипнам 1000+. Пошто еве може калкулаторов кажува дека за одржуванје ми е околу 2600кцал. Ама бидејки едно 3-4 месеци функционирам на малку кцал и метаболизмот ми е е научен на малку кцал. Да не испадне со 3000че да качам и мн бодифат. И немам страв во булкот да накачам на БФ али не би сакал да биде тоа во голем степен, бидејки минатот искуство ми е такво на булк качувам доста фет, а додека правам кут па губам и добар дел од мускулот... па тука негде кај септември завршува како што сум почнал со малце подобра форма но ништо посебно. Што мислиш на ова ?
Пробај мери се барем два дена наутро, напладне, навечер, земи средна вредност од сите мерења, направи калкулација во однос на тоа, пробај со 2600 ккал, ако за две недели си иста килажа или ослабиш, тогаш покачувај уште, ако се поправиш (во зависност колку) тогаш си на правиот пат.