Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.497
- Поени од реакции
- 22.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не рече дека веруваме во тоа. Само ја цитирав докторката.Дека сите потребни аминокиселини ние ги вдишуваме преку воздухот,а нели аминото е составот на протеинот,и дека мускулот кои го добиваат бодибилдерите било благодарение само на нивното вежбање.
Ме потсети на една ситуација, на систематски требаше ехо на абдомен да ми прават и викам ај да прашам "стучно лице" т.е. доктор за употреба на протеин, креатин односно да го "проверам нејзиното знаење" и ми вика:Нека оди да им каже на професионалциве да се искачат на Алпите, па таму да си направат теретена, и само да вежбаат ќе качуваат мускулна маса.
Се чудам јас како тие во Африка гладните не се мускулисте...А, да...заборавив не вежбаат! Треба некој да им каже како докторкава.
Од такви доктори, државата ни цвети, оди во болница, малку да ти е покачен притисокот, ќе ти кажат, ааа дечко ти пиеш протеини од некои протеини се покачува, намали малку![]()
Афлатоскинот се инактавира со високопротеинска диета во желудникот, така да ете уште една превентива од бодибилдерството
Да е здрав и жив интернетот а од нашите доктори ако сакаме да се информираме тешко нас, секоја чест на исклучоци.
Месо и риба само.Дали може некој да ми предложи високо протеински ниско-кардбохидратни "намирници" што можат да се купат во нашиве продавници ?
Ај упм и сега што да се јади, кога во Америка ова се случува не сакам ни да помислам каква е ситуациајта кај нас со конзервите туна. И да болдираниот дел е најважен.
@Myers Друже.
Магнезиум пред спиење, калциум врска неам, мулти после јадење пишува на моиве.Кога да се пијат тие мултивитамините,имам дома 2 вида,и посебно калциум и магнезиум,ретко ги пијам по 1 на ден.