- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 604
- Поени од реакции
- 442
Кај има мисиркино месо,неможам да најдам во месарнициве?Ако знае некој да ми каже каде и колку е цена за килограм би бил благодарен.
Во поголеми маркети побарај, тешко во месарница. Цена е околу 300ден/кгКај има мисиркино месо,неможам да најдам во месарнициве?Ако знае некој да ми каже каде и колку е цена за килограм би бил благодарен.
Види овде,незнам каква е ама има јаглехидрати,протеини,ја има како оглас па ако купиш пиши дали е добра http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1096706?searchID=3340074&Idx=1Каде се продава сурутка и по која цена?
Да бидам јасен, не оние готови протеини од сурутка, туку сурутка како продукт во кој им и јагленхидрати.
Da ne e mlado sidenje aj daj slija i od kaj go kupiЗемав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи
Во Тедико има замрзнат мисиркин стек, мислам 280 денари е кило.Кај има мисиркино месо,неможам да најдам во месарнициве?Ако знае некој да ми каже каде и колку е цена за килограм би бил благодарен.
Da ne e mlado sidenje aj daj slija i od kaj go kupi
Сигурен сум дека во Веро Центар има. Околу 290 денари е кило.Кај има мисиркино месо,неможам да најдам во месарнициве?Ако знае некој да ми каже каде и колку е цена за килограм би бил благодарен.
Во зависност каква цел имаш и колку ти се потребни протеини кај сите е различно, ако внесуваш повеке протеин тогаш имаш помалку порции, ако внесуваш помалку протеин тогаш имаш повеке порцииКако стои со протеини мисиркиното место? И колку оброци имаш во 1 килограм ?
јас повеќе од 3-4 ако мавнам и се нафрлам флеки по цело телоДали е можно некој да е алергичен на јајца?
Упола од пилешкото, исто и упола калории. Јас за оброк ако јадам 150г пилешко, мисиркино земам 250-300гКако стои со протеини мисиркиното место? И колку оброци имаш во 1 килограм ?
јас повеќе од 3-4 ако мавнам и се нафрлам флеки по цело тело
Да, една од најчести алергии заедно со алергија од јагодиДали е можно некој да е алергичен на јајца?