Историјат за „камењарките“-кур*ите позади МРТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Fasty
  • Време на започнување Време на започнување
ти бе ју нуб ...
ај другарче кажи кај да ја клаам темата?
во научна фантастика хахаха
Ти и да сакаш не можеш сеа да ја преместуваш.
Треба некој админ да среди, ама баш и не се замараат они у последно време... :notworthy:

Најбоља тема на форумов евр... а на форумов сум одамна, ги знам темите. :) :) :) :) :pos: :pos: :pos:

Ок, освен онаа „Курви“ темата шо 98% од вас не ја знаат. :P

Fasty, сериозно синко, на шо дрога си ти? :)

1236527119496.jpg

Im smetaa deka ne plakaat danok na drzavata, znaci do pustiot danok im bilo a ne deka vo ideologijata na demohristijanstvoto prostitucijata e zabraneta! Baska kapitalizam i moral nema blage veze se e za pari, taka da jebes mora od nesto da se zivee...

Двапати до сега имам поминато, чисто онака да видам што како, а видов една многу убава девојка. Мене ми е греота за тоа луѓето таму, зашто сум за легализација на проституцијата, зашто сите би имале ќар од тоа. Не знам како почнале, ама местото е доста практично. А оставете тоа полицијата, кај нас се е корумпирано.

Двапати до сега имам поминато, чисто онака да видам што како, а видов една многу убава девојка. Мене ми е греота за тоа луѓето таму, зашто сум за легализација на проституцијата, зашто сите би имале ќар од тоа. Не знам како почнале, ама местото е доста практично. А оставете тоа полицијата, кај нас се е корумпирано.

Zatoa sto nevrabotenosta ke se namali drasticno a prihodite vo bugetot ke porasnat :)

Ednas mnogu odavna bev da razgledam i nisto ne mi fati oko. Togas pominav i do benzinskata podole i tamu imase nekoj ama pak nisto asalno. Od pomladi imase samo ciganki. Postari imase i makedonski i siptarki.

Salonite za masaza i use nekoj mestenca vo sk se podobra opcija mada pay for play scenata u mkd e apla slaba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom