Историјат за „камењарките“-кур*ите позади МРТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Fasty
  • Време на започнување Време на започнување
Може...
Секти..кажував во мој теми
колку се одвратни и морничави ..
да не глумам спам машина..
ПОЛИЦАЕЦ е нешто на што треба да се удри
со камен прачка боксирач палка..што ќе ти се најде при рака
Свати го ова како јавен повик за усмртување на секој припадник на МВР(барем во Скопје)

Тебе кој бе ти потпиша зрелост на 18...ахх утнато образование,фактор Стре(с)ет и кулиос гангста парадајс.

Еве пример за да пред потпишување зреллост неопходни се основни пси тестови.

Твојот повик е против законски ама имаш среќа поради толранцијата-не знам што ти направиле МВР па толку крвно да ги мразиш??

с
амо така се искоренува криминал..
сите да се одпуштат од полиција и нови кадри !!

Не мора убивање,напротив отпуштање на партиски инсталираните мрежи па и санкции за партиите бидејќи со самото поставување на абдал со криминално досеие за чувар на редот и Мирот се загрозува целокупниот безбедносен систем.

НЕМОЖЕ ЦИГАНКИ 50 ГОДИНИ ДА СТОЈАТ НА ЕДНО МЕСТО
НЕМОЖЕ НЕКОЈ ЗАРАДИ ИСПИТ НА ФАКС ДА СЕ ФРЛИ ОД КРСТОТ НА ВОДНО
САТАНИЗАМ,СЕКТАШИ!!ГОНЕЊЕ !!

Суицидот најчесто го вршат или луѓе со психички проблеми,понматаму 20% од луѓето склони кон хазардни игри и ред други причини па тука МВР не мо=еш да ги обвиниш.

НЕМОЖЕ 5 ГОДИНИ ДА СЕ МОТА ЏОИНТ И ДЕЧИЊА ДА ГО ПУШАТ ТОА ЧУДО ВО ЕДЕН КАФИЧ (НЕ Е БИТНО ИМЕТО) И НИКОЈ ДА НЕЗНАЕ ЗА ТИЕ РАБОТИ

Кафич или плејстејшн??

Сеедно,вистината е дека младината пуши трава како ненормална а нови комсум4нти никнуваат и не е проблем додека користат марихуана,агонијата започнува со преминот кон другимнаркотици туку поентата ми беше,не се лажи ако мислиш дека не знаат,они знаат но толерираат а толерираат бидејќи не им се губи време за трава колчински еднаква на 200 ден,вистински се реагира со претходни оперативни сознанија и тоа за пратки од магнитуда налик оваа.

Што се однесува за нкамењаркиве,па рачунај најверојатно започнало неколку години после завршувањето на работите во и околу зградата(навистина ко да било плански?) а да речеш дека се вбогатат од тоа,ма не ти верувам барем за мене лично кај нив не наоѓам пристојна и достојна вагина која го заслужува мојот пенис во топ форма бидејќи кога ќе помислам на куп патазити,на полови болести...ма нее!!

ја колку што сум разбрал тие се у договор со полицијата , за полицијата жртви да си фаќаат , а посебно да наебат малолетници... (но не секогаш)...

ја колку што сум разбрал тие се у договор со полицијата , за полицијата жртви да си фаќаат , а посебно да наебат малолетници... (но не секогаш)...
хахаха не ме смеј жити се у договор со полицијата :facepalm:

хахаха не ме смеј жити се у договор со полицијата :facepalm:
Јас па мислам дека за да не им го реметат бизнисот,локалните пандури си земаат по некое денарче од макрото.Не би било ништо чудно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom