Историјат за „камењарките“-кур*ите позади МРТВ

• Креатор на темата Креатор на темата Fasty
  • Време на започнување Време на започнување
Претежно тука во скопје, и општо каде што има камењарки од киломтар се забележува оти се од ромска националност.
Тие што се македонките, што работат малце по-современо имаат сопствен стан и услугите им се од 100 па нагоре евра.

Кажи ми, си мешал ли ти хероин со есид?

Naah....i`d say he`s within the budget...

neostik_universal.jpg

plastic%20bag.jpg

одвратни циганки.
Јас пак, сум згрозен од овој изблик на расна нетрпеливост, како дел од национал-шовинистичкиот комплекс.
Веќе си пријавен кај Милчин и Амди Бајрам. Очекувај ги наскоро на врата (по IP адресата ти ја познафме вистинската адреса).

Може објаснување на реченицава само?

Може...
Секти..кажував во мој теми
колку се одвратни и морничави ..
да не глумам спам машина..
ПОЛИЦАЕЦ е нешто на што треба да се удри
со камен прачка боксирач палка..што ќе ти се најде при рака
Свати го ова како јавен повик за усмртување на секој припадник на МВР(барем во Скопје)
само така се искоренува криминал..
сите да се одпуштат од полиција и нови кадри !!
НЕМОЖЕ ЦИГАНКИ 50 ГОДИНИ ДА СТОЈАТ НА ЕДНО МЕСТО
НЕМОЖЕ НЕКОЈ ЗАРАДИ ИСПИТ НА ФАКС ДА СЕ ФРЛИ ОД КРСТОТ НА ВОДНО
САТАНИЗАМ,СЕКТАШИ!!ГОНЕЊЕ !!
НЕМОЖЕ 5 ГОДИНИ ДА СЕ МОТА ЏОИНТ И ДЕЧИЊА ДА ГО ПУШАТ ТОА ЧУДО ВО ЕДЕН КАФИЧ (НЕ Е БИТНО ИМЕТО) И НИКОЈ ДА НЕЗНАЕ ЗА ТИЕ РАБОТИ

штом тоолку ги имало кај МРТВ - што не им се понуди на странциве секс- туризам каков што има во Холандија, Чешка, Тајван, Куба - па и Јапонија ? :pos:

Јас пак, сум згрозен од овој изблик на расна нетрпеливост, како дел од национал-шовинистичкиот комплекс.
Веќе си пријавен кај Милчин и Амди Бајрам. Очекувај ги наскоро на врата (по IP адресата ти ја познафме вистинската адреса).

МНОГУ УБАВО ...амби бајрам да се замараше лично за тие работи ..
ќе паднеше во депресија човекот .. :)
хаха мада и да е вистина ова нема сигурно да дојде кај представник на месен комитет.. :)
иначи во право си за избликот..
сепак и во предходните теми кажав дека сум во некој поглед и импресиониран од истите кој милуваат да се наречат роми т.е шампионите од шутка .. :)
а ова го пишав додека бев нанервиран ..но на место го пишав и гледаш дека имам и подржуватели на мислењата..таму прати го твојот УРБАН херој..
А ТАМАН РАБОТА ДИРЕКТОРОВ НА КАЈГАНА ДА ДАВАШЕ ДА СЕ ДОЗНАВААТ АДРЕСИТЕ САМО ТАКА ....
ќе му пропаднеше странава и ќе имаше изместена вилица (100% ти кажувам)
Фино што зазема став гледаш дека не се контрирам на добри аргументи ..
--- надополнето: Aug 8, 2011 6:27 PM ---
штом тоолку ги имало кај МРТВ - што не им се понуди на странциве секс- туризам каков што има во Холандија, Чешка, Тајван, Куба - па и Јапонија ? :pos:

извини што не ти реплицирав подоцна..
вратив прво на коментарот од истакнатиот член на „Ромската заедница“ ..
иначи...незнам колку често и дали вообшто стојат таму
затоа прашувам !!
иначи нека им се нуди туризам зашто..
владава мислат ќе ги мрзат ако донесат закон за секс.Да не преовладуваат болести секоја да може да си работи да биде тарифа рецимо 3500 денари од тие 3500 2000 кај девојката да одат а други во каса на влада..

Секти..кажував во мој теми
колку се одвратни и морничави ..
да не глумам спам машина..
И Христијанството е секта. Ако си учел историја, знаеш.

ПОЛИЦАЕЦ е нешто на што треба да се удри
со камен прачка боксирач палка..што ќе ти се најде при рака
Свати го ова како јавен повик за усмртување на секој припадник на МВР(барем во Скопје)
само така се искоренува криминал..
сите да се одпуштат од полиција и нови кадри !!
И тие се луѓе, ти не си направил ништо за човештвото, па премногу бараш од нив. А тие, полицајците, следат само наредби. Не смеат без наредба да направат ама баш ништо. Проблемот треба да се бара во повисоките инстанци. Се надевам дека ќе ти се разјасни барем малку.
И толку е доволно, немам план да дообјаснувам.

НЕМОЖЕ ЦИГАНКИ 50 ГОДИНИ ДА СТОЈАТ НА ЕДНО МЕСТО
НЕМОЖЕ НЕКОЈ ЗАРАДИ ИСПИТ НА ФАКС ДА СЕ ФРЛИ ОД КРСТОТ НА ВОДНО
САТАНИЗАМ,СЕКТАШИ!!ГОНЕЊЕ !!
НЕМОЖЕ 5 ГОДИНИ ДА СЕ МОТА ЏОИНТ И ДЕЧИЊА ДА ГО ПУШАТ ТОА ЧУДО ВО ЕДЕН КАФИЧ (НЕ Е БИТНО ИМЕТО) И НИКОЈ ДА НЕЗНАЕ ЗА ТИЕ РАБОТИ
немој сега и џоинти и дечиња у кафичи и шо ти знам. Ако има такво место, пријави го газдата, бре. Си има закон, а по ново слушам и дека ако пријавиш криминал, ти следува награда, само не знам колку функционира во пракса.

++извинете за оф-топици

И Христијанството е секта. Ако си учел историја, знаеш.

И тие се луѓе, ти не си направил ништо за човештвото, па премногу бараш од нив. А тие, полицајците, следат само наредби. Не смеат без наредба да направат ама баш ништо. Проблемот треба да се бара во повисоките инстанци. Се надевам дека ќе ти се разјасни барем малку.
И толку е доволно, немам план да дообјаснувам.

немој сега и џоинти и дечиња у кафичи и шо ти знам. Ако има такво место, пријави го газдата, бре. Си има закон, а по ново слушам и дека ако пријавиш криминал, ти следува награда, само не знам колку функционира во пракса.

++извинете за оф-топици

ДЕЛУМНО СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТЕБЕ ....

Со кој дел не се согласуваш.
На форум се дискутира. Не плаши се од дискусија ако имаш добро дефиниран став. :)

Види ми ја темата за сектите најди ги кај се мојте теми ..
ќе видиш ..
ВИДИ ГИ МОЈТЕ ТЕМИ ВИДИ ГИ МОЈТЕ СТАВОВИ И ЌЕ РАЗБЕРЕШ НЕШТО
тоа што го пишав горе за сектите и џандарите е како надоврзување со таа тема и за да не бидам ти реков спам машина и да се повторувам останав воздржан ..газдата на кафичот неможе да го приведат тој 100000000% е поврзан со џандарите...неможеш ти 5 години да држиш кафич и „легално“ да си продаваш ганџа и да не те боли стапот..не дека му љубоморам на профитот ама што е тој толку специјален да продава без да биде уапсен и јас сакам да шиткам на дечиња ..ЗАШО ДА НЕ ????
ОВДЕ ТЕМАТА СЕ КАМЕЊАРКИТЕ
ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ ИСТОРИЈАТ ЗА НИВ !...НЕ ЗА ДРУГО ...СМЕШЕН БИ БИЛ ИСТОРИЈАТОТ И ТОА МНОГУУУ !!
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:02 PM ---
А АКО ВЕЌЕ НЕМА ИСТОРИЈАТ ЗА НИВ..НЕ ДЕКА НЕМА 100% ИМА..
САМО КОЈ ГО ЗНАЕ..А АКО НЕМА ТАКОВ
ДАЈ НИЕ ДА ИЗМИСЛИМЕ НЕКОЈ ИСТОРИЈАТ АВТЕНТИЧЕН НА РЕАЛНОСТА ЗА ПРОСТИТУЦИЈАТА ОД НИСКО НИВО ЗАД МРТВ. !!
ДА ИЗМИСЛИМЕ НЕШТО СМЕШНО СИТЕ КОЛЕКТИВНО....АМА НЕ И МИЗЕРНО .. ПУЗДЕР БИ БИЛО
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:05 PM ---
Фасти, темиве шо ги отвараш ти се врв, озбилно, а и интрото ти е ногу инспиративно. Стварно незнам што мрчат луѓево, да те нема тебе форумов тапа досаден ќе биде.

да не рече некој дека се фурам ...
еве подржувачи .. не го сваќам ова како его билдање
ама војводата-лавот .:sick:.мислам на него треба да му се реплицираш !!
или во спротива не ме подржувајте зашто
АМБДИ ЌЕ ВИ Е*Е МАМАТА !!
„кој го подржува фасти ќе го јаде од шутка“ !
позз х)

Види ми ја темата за сектите најди ги кај се мојте теми ..
ќе видиш ..
ВИДИ ГИ МОЈТЕ ТЕМИ ВИДИ ГИ МОЈТЕ СТАВОВИ И ЌЕ РАЗБЕРЕШ НЕШТО
Ако веќе начна тема, биди достоен и да одговориш на тоа.
И јас можам да ти пишам, читај ми ги мислењата (9.000+) и ќе најдеш.............., абе книга ќе напишеш.

Не е смешно, другар. Воопшто не е смешно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom