Iron Maiden vs. Metallica

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Iron Maiden

Гласови: 74 48,7%
  • Metallica

Гласови: 78 51,3%

• Вкупно гласачи
    152
Абе каква Metallica, Iron Maiden ги слушам уште од мали нозе бре, неверојатен ритам, абе вистински метал. А Metallica се многу меки, песните им се многу.... Слаби. Еве секако идам на IRON MAIDEN!!!:vozbud:

Како што кажа FallenHypaspist, и јас ке прокоментирам во негова страна.
Споредбава е стварно за никаде. Како што кажа FallenHypaspist двата бендови и мејден и металика си имаат свои стилови. Да споредевте Мегадет и Металика да се рече некако муабет да се прави :D:D
Тотално се слагам мина. Мејден имаат еден стил што никогаш не го мениле. Додека мметалика од супер thrash преминаа во хеви па после тотално се комрецализираја. Гласав за мејден но темава нема смисла:uvo:

Abe covek kako i da e ne se sporeduvaat vakvi bendovi......i dvata benda si imaat svoj stil i jaka strana vo svojata muzika....btw ako saka nekoj band dolgo da prezivee ma sakal ili nekel kolku tolku mora da se smeni...sega nemoj (metallica ne se za potcenuvanje):back:
абе да ја отворев јас темава да ми кажиш мене дај вакви работи пиши му на човекот што ја отворил темава а и АлаДин не мора да држи твоја страна пошо јас само постирав во врска со темава

pa fakt e deka i dvata benda se legendi i moi favoriti no ako veke mora da se napravi izbor normalno bi glasal za METALLICA.

Абе каква Metallica, Iron Maiden ги слушам уште од мали нозе бре, неверојатен ритам, абе вистински метал. А Metallica се многу меки, песните им се многу.... Слаби. Еве секако идам на IRON MAIDEN!!!:vozbud:

ako za metallica velis deka se meki ili pak slabi togas sigurno imas greska deka slusas metal. najverojatno slusas nekoj remix od azis ili ceca:toe::vozbud:

ako za metallica velis deka se meki ili pak slabi togas sigurno imas greska deka slusas metal. najverojatno slusas nekoj remix od azis ili ceca:toe::vozbud:
Вака во споредба со ајрон мејден металика сега се нула но ако слушните металика гарж дејс тогаш стварно не се воопшто меки
Ајрон Мејден рулз

Си гласав за Мејден. Кој ѕверој се посилни од нив?

Мејден си ги обожавав во до основно, после се префрлив на рок ама сепак си ги слушам, така да си гласав за мејден

Металика ги мрзам... Мејден рулз :) Гласав за мејден...

Марче знаеш мое мислење,нема потреба да го пишуем...:):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom