IRC прашања, помош, #pletenje итн.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
не реков дека ќе умрат реков дека умираат. И ќе умрат во иднина можеби не во блиска ама ќе умрат. IRC малку луѓе го користат mail groups исто малку не познавам никого скоро и news groups исто така. Мада на usenet може да се најдат многу квалитетни информации.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Топка напиша:
Јас кога отидов на #pletenje, некои членови од каналот почнаа да го навредуваат форумот и членовите од него, особено администраторите и модераторите. За да избегнам револт кај читателите ќе се воздржам од конкретни цитати и верувајте дека веќе никогаш нема повторно да го посетам тој канал. Толку.
Леле типов не е нормален. Случајно наидов на ова... Топка, топка..

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
samo sto flegov..se pozdraviv i vlatko29 me banira pak...moze li barem da mi objasnite zosto.......................

Член од
21 април 2005
Мислења
12
Поени од реакции
1
NIppI напиша:
izrazuvam eve javno :D
E pa NIppI keyot go menjavam na dva - tri dena a inace pretezno gi stavam Underworld,love,horror,s*x.Probaj i vidi koj ke ti fati ako ne Obidise Povtorno.:)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
NIppI напиша:
samo sto flegov..se pozdraviv i vlatko29 me banira pak...moze li barem da mi objasnite zosto.......................
Vlatko29 ти е тука Caligula и него обрати му се за ова. Је да сумњам дека ќе направиш нешто затоа што он така од чиста мира си банира од тие што се на канал. Јебига и мене ме банира од време на време па ништо, а јас на канал не сум се завртил само BNC-то седи таму. :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Животни фрустрации истурени врз недолжни посетители на ирц канал. Тoа го врти светот. :helou:

Инаку #bookz и сличните канали владеат :)

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Huligan poso gleam temava e so mirc, ima mnogu raboti okolu banovi registracii itn itn eve vi eden sovet do site mirceri ne koristete CAVIR skripta ima golem bag koj ni coekot so ja napravi CAVIR-ot ne e svesen bez da ste logirani mozete da udrite massban preku drug mircer koj koristi CAVIR skripta i ima minimum 100 acc i neli mnogu jasno mora da e momentalno @. Taka da site onie koj sto se operatori na bilo koj kanal neka ne se logiraat preku CAVIR . Ako ne mi veruvate neka se logira nekoj so CAVIR i neka mi kaze na koj kanal ke vlezam i ke vidite deka bez da se logiram preku toj sto ja ima
CAVIR X ke udri massban.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
217
Поени од реакции
1
HungryWolf напиша:
Huligan poso gleam temava e so mirc, ima mnogu raboti okolu banovi registracii itn itn eve vi eden sovet do site mirceri ne koristete CAVIR skripta ima golem bag koj ni coekot so ja napravi CAVIR-ot ne e svesen bez da ste logirani mozete da udrite massban preku drug mircer koj koristi CAVIR skripta i ima minimum 100 acc i neli mnogu jasno mora da e momentalno @. Taka da site onie koj sto se operatori na bilo koj kanal neka ne se logiraat preku CAVIR . Ako ne mi veruvate neka se logira nekoj so CAVIR i neka mi kaze na koj kanal ke vlezam i ke vidite deka bez da se logiram preku toj sto ja ima
CAVIR X ke udri massban.
kaj mene nema da ti uspee, smeniv nesto vo skriptata, raboti samo za mene :wink: ... BrainCrasher sum na irc pa da vidam sto mozes da napravis, sekogas sum logiran na 500kata na mojot kanal...
Snimi ja ti P&P skriptata pa logiri se na user, da vidis sto ke se desi :wink:

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
dali nekoj moze da mi pomogne da napravam kanal ama mi trebaat 10 supporteri ???

so useri normalno

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
дај кажејте страни за праванје на user

Kajgana Shop

На врв Bottom