Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Потврдија ли Иранците за островот Диего Гарсија?

Овие педофилите ја активираа цела пропагандна машина да објавува оти Иранците имале ракети со поголем дострел. Се разбацуваат со скици и слики како цела Европа е на домет, ништо чудно да е некоја нивна ракета рокната за да можат да ја плашат јавноста и да ги вовлечат сите НАТО членки во војната.
За такво нешто не треба Иран да потврдува туку тие што се на островот.

Иран многу малце користеше од проектилите кои минатата година ги лансираше при нападите.

Пишуваат над 100+ повредени.

Последно уредено:

Иран многу малце користеше од проектилите кои минатата година ги лансираше при нападите.

Пишуваат над 100+ повредени.

Во меѓувреме Иран повика да се евакуира Доха.
Си ја бараат бељата. Израел убива 1000 за 1. Ке има пиштење вриштење.

Имаа можност да го прифатат постоењето на Израел и да имаат држава Палестина, и го одбија тоа. Од денешна перспектива, многу лоша одлука, само страдања им донесе.
Многу тврдо држиш про-Израелски став. Веќе неколку пати потенцираш дека Палестинците одбиле договор со Израел, со што имплицираш дека самите Палестинци се криви за геноцидот што им се случува.
Те молам појасни, кој е тој договор (пошто повеќе пати разни т.н. понуди имаше) што им се нудел и какви услови, според тебе, требало да прифатат?

Оти инаку ти не признаваш ништо додека не видиш чиста слика така?
Pa ete mislam deka za de besish lugje po brza postapka, treba da imash cvrsti dokazi bez somnezh, poshto odlukata i egzekucijata e nepovratna - i da se dokazhe pokasno deka ne bilo tochno, gjabe e.

Chekam jas za video od tebe.

Си ја бараат бељата. Израел убива 1000 за 1. Ке има пиштење вриштење.

Израел прв удри, што значи дека Израел првиот си ја побара бељата.

Не еднаш, туку два пати американците и Израелците глумеа преговори додека во пракса подготвуваа воена агресија.

Сега Иран е присилен или да се потчини како Либија, Сирија, Венецуела и бројни други, и да си ја дочека истата судбина како и нив, или да врати мило за драго и да се избори за да издејствува виетнамско сценарио на блискиот исток кое ќе им одржи нова лекција по историја на американците и на Израелците за прв пат после повеќе од 50 (ПЕДЕСЕТ) години.

" Никој не скротил тигар со галење "

изјавил Франклин Делано Рузвелт за политиките на попуштање и удоволување кои Велика Британија и Франција ги применувале на дело кон Адолф Хитлер и Нацистичка Германија во втората половина на 1930-те години.

Истото важи и за американците и за Израелците.

Многу тврдо држиш про-Израелски став. Веќе неколку пати потенцираш дека Палестинците одбиле договор со Израел, со што имплицираш дека самите Палестинци се криви за геноцидот што им се случува.
Те молам појасни, кој е тој договор (пошто повеќе пати разни т.н. понуди имаше) што им се нудел и какви услови, според тебе, требало да прифатат?
Има време, ќе разбере дека Израел им го прави на палестинците истото што нив нацистичка Германија им го правеше.... но со мала разлика.... не се ни трудат да палестинците ги собираат во концлогори туку на „лице место“ ги убиваат и протеруваат ... и се тоа ради нови територии за еврејско колонизирање.

Pa ete mislam deka za de besish lugje po brza postapka, treba da imash cvrsti dokazi bez somnezh, poshto odlukata i egzekucijata e nepovratna - i da se dokazhe pokasno deka ne bilo tochno, gjabe e.

Chekam jas za video od tebe.
Tие децата на Епштајн островот што ги силувале, убивале, јаделе, ги топеле во киселина, итн разни гадости... За нив има „cvrsti dokazi bez somnezh“, кристално јасни видеа и фотографии... И никого не бесат, не апсат.

Не те гледам ни тебе, ни останативе од екипата, да се жалите на тоа.
Наспроти тоа се жалиш за кољач со мачета, што добил судски процес, и бил осуден на смрт за убиство... И кољачот е платеник на овие од Епштајн островот што деца силувале, убивале, јаделе, ги топеле во киселина.

После некој ќе ми каже дека сум „вреѓал“ кога некого ќе го наречам корисен и добар гојим. :facepalm:

Квалитетен ќотек јадат во последните 24 саати, неколку згради се срушиле од јачината на ударот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom