- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 2.167
- Поени од реакции
- 14.097
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A ja procita statijata voopsto?еве ти линк кај што Трамп вика дека се согласува да збори. Го јадеа немиен, 27 воени бази погодени од кој голем дел пепел напраени. Егзит само ги вади од ситуацијава.
![]()
‘I Have Agreed to Talk’
Trump tells The Atlantic that Iranian leaders want to resume negotiations.www.theatlantic.com
Po sekoj parametar dushata im ja izvadija na irancite periodov, gore dole celoto rakovodstvo e otideno pod zemja. Duri i da ne go smenat rezimot, nisto ne gi sprecuva da go povtorat istoto za 6 meseci.Така е минатиот пат нуклеарките уништени сега ајтолахот абе мед и млеко
Знам. Радикални групи. А кој ги создава тие радикални групи? САД.А кој ги истреби Христијаните во Сирија,Либан,Нигерија,Египет......?Дали знаеш дека Либан бил чисто Христијанска држава која ја викале Парис на на Блискиот Исток?Па почнале да им се населуваат Палестинци и друга багра и сега Либан е една од вукојебините на Блискиот Исток?Буквално им се десило пред и потоа.
Нормално моќни се не важи за нив ништо ама не дека не платија и они цехA ja procita statijata voopsto?
Po sekoj parametar dushata im ja izvadija na irancite periodov, gore dole celoto rakovodstvo e otideno pod zemja. Duri i da ne go smenat rezimot, nisto ne gi sprecuva da go povtorat istoto za 6 meseci.
Што да препуштам? Да уживаш во тоа кога ќе ја добиеш дискусијата со него? Мм, не. Он не се откажува, џабе е. Ќе најде одговор он ќе биде во правоПрепушти ми на мене.

Ceh sekako ima, i edna bomba da frlis ima ceh. Rabotata e dali cehot e pregolem.Нормално моќни се не важи за нив ништо ама не дека не платија и они цех
ебати државата со 92 милиони жители која има само една постава за водење на толкава држава.o sekoj parametar dushata im ja izvadija na irancite periodov, gore dole celoto rakovodstvo e otideno pod zemja. Duri i da ne go smenat rezimot, nisto ne gi sprecuva da go povtorat istoto za 6 meseci.
Целта е да му го збогатиме светогледот, не треба повеќе од тоа.Што да препуштам? Да уживаш во тоа кога ќе ја добиеш дискусијата со него? Мм, не. Он не се откажува, џабе е. Ќе најде одговор он ќе биде во право
Еве ти препуштам, ама џабе е.![]()

Абе збогатен му е нему светогледот. Паметен дечко е, ако не и најпаметен на форумов. Ама тврд орев џабе е, нема да се докажиш.Целта е да му го збогатиме светогледот, не треба повеќе од тоа.![]()

Да ваква вест беше објавена,наводно се договориле да преговараат. Американциве го јадеа немиен и бараат егзит од целава работа.
Normalno deka kje doe zamena. Sepak gubenje na celo rakovodstvo e pobeda samo tuka, i vo mentalna bolnica verojatno. Megjuta so ekipava tuka i se poise nalikuva na toa.ебати државата со 92 милиони жители која има само една постава за водење на толкава држава.
Како тресеш глупости тоа дури не е ни смешно.
Ти да не се бавиш со хуманитарна работа?Целта е да му го збогатиме светогледот, не треба повеќе од тоа.![]()
Чекај сега и Хамас се создаени од САД?Друго ево настрана евреите,Баал Епштајн и сектите.Дали би се осеќала безбедно ако во твоја близина се населат 3000 Палестинци,пример? Зошто истите не ги примаат во Египет?И едно друго прашање.Зошто вака не се загриживте за геноцидот врз Христијание шо се врши во моментов во Судан и Нигерија?Шо е со геноцидот шо се изврши врз Христијаните ,Језидите и Алавитите во Сирија?Најголемата грешка на Иран беше шо се вмеша во конфликтот меѓу Палестина и Израел.Иран се Шиити,шо Q бараа да ги бранат сунитите кои им се смртни непријатели?Знам. Радикални групи. А кој ги создава тие радикални групи? САД.
Палестина и Палестинците што страдаат ниту се Исис, ниту се Хамас. Вие треба да навивате за искоренување на тие радикални групи, а не за чистење на Палестинците.
Освен ако не е Евреј, или директно засегнат со блискост со нив - не гледам зошто да не можно. Некогаш луѓето навистина немале прилика издржано да бидат изнесени аргументи за тези кои на прв поглед изгледаат како „антисемитизам“ и слични глупости.Абе збогатен му е нему светогледот. Паметен дечко е, ако не и најпаметен на форумов. Ама тврд орев џабе е, нема да се докажиш.![]()