Пророкот
Ќе ме биде...
Веројатноста е „нула„.Колкава е веројатноста Ванлок да е истиот човек со Таксист и Пророкот и паралелно да пишува од три акаунти?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатноста е „нула„.Колкава е веројатноста Ванлок да е истиот човек со Таксист и Пророкот и паралелно да пишува од три акаунти?![]()
Пред многу време престанав да хранам тролови.Ти си добар пар со Стефан, он глуп ти поглуп. Можете трет дел да снимите.
Дремеше 48 сати за да ме дочекаш да го пишеш ова?
Kaква топка сега??Пред многу време престанав да хранам тролови.
Од профил кој трча по топка не очекувам да покаже елементарен интелект.

Дечки Израел е во улога на УЧК, не Палестина. Нема врска што се муслимани сфатете. Ако не сакате мигранти треба да навивате да си останат дома.Не се Исис и Хамас, колку што жителите на тетовските села не беа учкари во 2001.
Не знам што се замарате со исламистичка багра што да има моќ ќе не прегази за 6 секунди.
Се докажале какви се кога доаѓаат низ Европа, во државите кои ги прифатиле и им отвориле милион можности кои ги немале во своите места.
Први другари се со УЧК и Шќиперија општо. Еди Рама вчера прв ја поздрави акцијата против Иран.Дечки Израел е во улога на УЧК
Едно треба да ди е јасно .Од Арапските сунити нема покрволочни,можда конкуренција им се авганистанските.Дали тебе ти е јасно дека кај нив се препродаваат жени како стока од христијанско,језидско и курдско потекло? Прво ги силуваат со месеци па ги продваат како стока.Да, баш пред некој ден пишав дека не се осеќам безбедно зошто има мигранти во државава. Мојот страв доаѓа од тоа да се заштитам пред сѐ себе, а и мојот дом.
Јас сум за тоа Македонија да си биде на Македонците, Палестина на Палестинците и тако даље.
Ако Египет ги прими Палестинците, Израел никогаш нема да им дозволи да се вратат. Со тоа само го поддржуваат окупаторот. И зошто Египет би ја плаќал цената за израелската окупација? Ниту една држава во светот не би примила два милиона луѓе протерани со сила на своја територија.
А шо ако го утепаа стариот, да не очекувате да станат секуларна држава од утре?![]()

Сакавме да те земиме тебе во третиот дел, ама од студиото викаат цела серија ќе снимале со тебе.Ти си добар пар со Стефан, он глуп ти поглуп. Можете трет дел да снимите.
...ние прифативме на 02.03.1999 година, бројката на мигрантите кои влегле во Македонија околу 360.000 лиц, 170.000 лица биле сместени кај семејства домаќини, а останатите во бегалски кампови, истите никогаш не се вратиле, барем поголемиот дел останале овде.Ниту една држава во светот не би примила два милиона луѓе протерани со сила на своја територија.
Тоа е ИСИС.Едно треба да ди е јасно .Од Арапските сунити нема покрволочни,можда конкуренција им се авганистанските.Дали тебе ти е јасно дека кај нив се препродаваат жени како стока од христијанско,језидско и курдско потекло? Прво ги силуваат со месеци па ги продваат како стока.
Така мислат![]()