Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас лично ќе навивам за Евреите само во некое сценарио ако има војна: Евреи вс шипоњи, евреи вс татаро-монголи или Евреи вс Пакистан. Во тој случај ако треба и Давидова Ѕвезда ќе истетовирам на чело.Спремен сум да им простам многу работи на чифутините ако го соборат.
Иран кажаа дека ова сега нема да заврши додека ним не им одговара да заврши... И ако немаат веќе муниции овие, со што ќе ги натераат? Само уште нуклеарки им останаа... Упс.Сега америте ќе испукат се шо имат на бродовите и ќе прогласат победа и смена на режим, и најверојатно ќе почнат преговори со новите муџи, и пак така во круг најверојатно. Должноста на Трамп спрема Израел исполнета.
Во меѓувреме овие пиздетини ќе повикуват на прекин на огнот, и нови дипломатски преговори. Нема да ме изненади и од трите страни да е договорено.

Втора светска војна, Сахара. Двајца германски војници изгубени лутаат по пустиња, немаат вода, умираат од жед. Наеднаш налетуваат на британски воен камп. Во сред пустина. Не им се верува но што да се прави - соблакаат горните униформи и се прават Енглези, влагаат во кампот и право во барот. Се мислат што да нарачаат да не бидат сомнителни, нешто британско да побараат... Вода и џин! Му велат на шанкерот а овој ги прашува „Драј џин“?

А што Пакистан? Он е трета рака слуга на евреите! Него го онадат индиректно.Јас лично ќе навивам за Евреите само во некое сценарио ако има војна: Евреи вс шипоњи, евреи вс татаро-монголи или Евреи вс Пакистан. Во тој случај ако треба и Давидова Ѕвезда ќе истетовирам на чело.
Такер види вака: ЛГБТ е тешко срање.Многу полесна варијанта и е да види на која страна се Ванлок и бачињата и да ја одбере другата него вака да мозга и да го малтретира Бастердот да се објаснува![]()

Она што не знам е оваа геополитика на темава али со задоволство читам. Она што знам е дека се се мести па затоа може да се потсетиме.Абе 30 нека се, уште не објасни зошто немаш емпатија за овие луѓе.
Едит: The October 7 attacks on Israel killed 1,195 people, including 815 civilians
Се извинувам за превидот, не биле 1300 туку 1195. Ај нема везе, хипици биле повеќето, та биле та не биле.
Ubien ajtolahot posle 1 den vojna, Amerikancite go jadea nemien. Kajgana forum dami i gospoda.наводно се договориле да преговараат. Американциве го јадеа немиен и бараат егзит од целава работа.
Ubien ajtolahot posle 1 den vojna, Amerikancite go jadea nemien. Kajgana forum dami i gospoda.
“They want to talk, and I have agreed to talk, so I will be talking to them. They should have done it sooner. They should have given what was very practical and easy to do sooner. They waited too long,” Trump told me in a phone call from his Mar-a-Lago resort shortly before 9:30 a.m.
НЕ !Добро, дали е нормален овој?
Зошто брзање, полека и тоа че бидне.никаде не пишува дека е бомбардирана израелската нуклеарка
Не знаев дека толку не ги жалиш Чифутите, само за твоја инфо, една нукес или 5 да се испукаат на Иран тој и понатаму ќе опстане (штетата од нукес зрачењето е барем 1000 пати помало од една нуклеарна централа) а ако Иран ја оштети Димона тогаш Израел повеќе не постои со години ќе има радијација и нема да може да се живее таму.Да, чифутините со задоволство би пратиле „печурка„ врз Иран. Учеството од САД е проста „услуга„ кон нивните газди (од Израел).
Така е минатиот пат нуклеарките уништени сега ајтолахот абе мед и млекоUbien ajtolahot posle 1 den vojna, Amerikancite go jadea nemien. Kajgana forum dami i gospoda.
Да, чифутините со задоволство би пратиле „печурка„ врз Иран. Учеството од САД е проста „услуга„ кон нивните газди (од Израел).
А кој ги истреби Христијаните во Сирија,Либан,Нигерија,Египет......?Дали знаеш дека Либан бил чисто Христијанска држава која ја викале Парис на на Блискиот Исток?Па почнале да им се населуваат Палестинци и друга багра и сега Либан е една од вукојебините на Блискиот Исток?Буквално им се десило пред и потоа.Како може еден окупиран народ да му се клања на окупаторот?
Турците кај нас биле дел од окупаторот. Кога окупаторот си оди, си одат и Турците. Тоа не е протерување.
Инаку Палестина има и христијани. Дали и тие му се клањале на Султанот?![]()
Препушти ми на мене.Очигледно и оваа дискусија нема да заврши додека јас не се откажам.
Поентата во видеото се гледа за 2 минути, тешко ти е и толку да послушаш? Мора јас да го напишам?Не, ти си долги видеа сакаш да кажеш дека Евреите - затоа што се позли од сите други - не заслужуваат да го имаат истото право како другите. Што е валидна теза и може да ја дискутираме ако ја изговориш. Вака скриена зад саати видео никој нема да ти ја дискутира.