Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама зошто сега рипаш од теза на теза? Ти рече некој дека Западот не е лицемерен? Се сложуваме околу тоа, нема потреба да се објаснуваме дополнително, јас ти зборувам за луѓево тука дека се лицемерни, за Газа и протести се организираа, а на пример за христијаните во Нигерија ни збор не се кажа, а не па протести да се прават. Тие луѓе се помалку битни од оние во Газа? Тоа пробуваме со ИО на некои овде да објасниме ама очигледно џабе, одговорот секогаш е ист, Израел, Евреи, Америка и така во круг до недоглед. Зашо ваљда свесна си овде на форумов какви коментари имаше за концертот во Израел, па што барале таму луѓето да одат на концерт, не биле битни зашо хипици биле и да не продолжувам понатаму зашто одвратно ќе стане.Јас само ти го посочувам лицемерието на западот. Западот праќа бомби во Газа, а воведува санкции за Русија. Плаче за еден демонстрант во Техеран, а свесно изгладнува милион луѓе во Куба со децении
Не фрлиле и не ја гаѓале Ал Акса. Убаво си пишува, а и се гледа дека е фрагмент од соборена балистичка ракета. Ако тоа што падна беше погодок со балистичка ракета, ништо немаше да остане у околината.Иранците фрлиле балистички ракета на само 300 метри од Ал Акса. Ептен ретардиран потег. Ама Ал Акса им е света само на сунитите.
А бе сериозно ти веруваш дека козоебачите ги изненадија мосад, дека ги фатија со смкнати гаќи?Ама зошто сега рипаш од теза на теза? Ти рече некој дека Западот не е лицемерен? Се сложуваме околу тоа, нема потреба да се објаснуваме дополнително, јас ти зборувам за луѓево тука дека се лицемерни, за Газа и протести се организираа, а на пример за христијаните во Нигерија ни збор не се кажа, а не па протести да се прават. Тие луѓе се помалку битни од оние во Газа? Тоа пробуваме со ИО на некои овде да објасниме ама очигледно џабе, одговорот секогаш е ист, Израел, Евреи, Америка и така во круг до недоглед. Зашо ваљда свесна си овде на форумов какви коментари имаше за концертот во Израел, па што барале таму луѓето да одат на концерт, не биле битни зашо хипици биле и да не продолжувам понатаму зашто одвратно ќе стане.

Најмалце битно е во што јас верувам, битно е што се случило и како се случило. За твоето тврдење ти немаш докази него истото се базира на теорија на заговор муабети така да не гледам зошто си толку самоуверен во истото. Не негирам дека и тоа е опција у ситуацијава, ама мене логиката и разумот ми велат нешто поинаку затоа што не се само луѓето од концертот во прашање, Израел изгуби и доста војници и опрема во тој напад, а не верувам дека некој ќе направи фолс флег за да губи свои луѓе и опрема. Нападот на Хамас е спреман со години, знаеш и самиот дека цела Газа е испреплетена со подземни тунели и дека Мосад и Израел не можеле баш се да знаат и да следат, башка Хамас беа финансирани и поддржани од Иран, а Иран не е Папуа Нова Гвинеја него е сериозна држава.А бе сериозно ти веруваш дека козоебачите ги изненадија мосад, дека ги фатија со смкнати гаќи?
Што ви е бе луѓе опколени со ѕид со сензори, ваму им ги кинат лидерите ко од шала и ти уште си веруваш во приказната дека козоебачите им направиле масакар па сеа овие им враќаат
Колку сакам таа секта вахабистичка од Ријад да го јаде лелеле. Оди фулл ретард и све нека истурат на нафтените и гасните полиња. Па нека копаат после песок им ебам тоа педофилите одвратни.
Израел беше спремен да ги жртвува евреите во Багдад пред 70 години, со фолс флег за да ги натера сите Евреи од Ирак да се преселат во Израел на новоосвоените територии.Најмалце битно е во што јас верувам, битно е што се случило и како се случило. За твоето тврдење ти немаш докази него истото се базира на теорија на заговор муабети така да не гледам зошто си толку самоуверен во истото. Не негирам дека и тоа е опција у ситуацијава, ама мене логиката и разумот ми велат нешто поинаку затоа што не се само луѓето од концертот во прашање, Израел изгуби и доста војници и опрема во тој напад, а не верувам дека некој ќе направи фолс флег за да губи свои луѓе и опрема. Нападот на Хамас е спреман со години, знаеш и самиот дека цела Газа е испреплетена со подземни тунели и дека Мосад и Израел не можеле баш се да знаат и да следат, башка Хамас беа финансирани и поддржани од Иран, а Иран не е Папуа Нова Гвинеја него е сериозна држава.
Ајде пукнете хаха реакција или палец надоле вие неколку стандардни (не ти Бони конкретно) и нека тера темава понатака.
Иначе се поизвесно е дека ќе влегуваат копнено. Околу 150-160 милијарди долари ги кошташе годишно копнената инвазија во Авганистан, не случајно бараат 200 сега. Ќе биде покољ и за двете страни, едните ќе бидат спремни со опрема и логистика, домашните па си го знаат теренот. Ќе видиме Трамп колку ќе го издржи притисокот кога ќе почнат да стигат ковчези со знамиња.
Најмалце битно е во што јас верувам, битно е што се случило и како се случило. За твоето тврдење ти немаш докази него истото се базира на теорија на заговор муабети така да не гледам зошто си толку самоуверен во истото. Не негирам дека и тоа е опција у ситуацијава, ама мене логиката и разумот ми велат нешто поинаку затоа што не се само луѓето од концертот во прашање, Израел изгуби и доста војници и опрема во тој напад, а не верувам дека некој ќе направи фолс флег за да губи свои луѓе и опрема. Нападот на Хамас е спреман со години, знаеш и самиот дека цела Газа е испреплетена со подземни тунели и дека Мосад и Израел не можеле баш се да знаат и да следат, башка Хамас беа финансирани и поддржани од Иран, а Иран не е Папуа Нова Гвинеја него е сериозна држава.
Ајде пукнете хаха реакција или палец надоле вие неколку стандардни (не ти Бони конкретно) и нека тера темава понатака.
Овие имаат натепано богатства државата една деценија да функционира без обрт на пари од нафта, колку што ќе трае обновата на инфраструктурата ако ја сјебат Иранците. Песокот ќе ни го пуштат нас во Европа да го јадеме.
Иначе се поизвесно е дека ќе влегуваат копнено. Околу 150-160 милијарди долари ги кошташе годишно копнената инвазија во Авганистан, не случајно бараат 200 сега. Ќе биде покољ и за двете страни, едните ќе бидат спремни со опрема и логистика, домашните па си го знаат теренот. Ќе видиме Трамп колку ќе го издржи притисокот кога ќе почнат да стигат ковчези со знамиња.