Шизофренија 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Предзнак, 1, предзнак 2, предзнак 3...предзнак 1 000 000.Daj stvarno spodeli za predznacite. I mene me interesira![]()
Тоа е истата реторика со која се оправда уништувањето на Либија, Ирак и Сирија, а видовме каков пекол донесе тоа за обичните луѓе.Ахмед од Техеран е убиен од најрадикалната терористичка група која има окупирано цела држава и ги финансира Хезболах и Хамас, помеѓу другото. Срамота е што треба да ви се објаснува ова.
Јас само ти го посочувам лицемерието на западот. Западот праќа бомби во Газа, а воведува санкции за Русија. Плаче за еден демонстрант во Техеран, а свесно изгладнува милион луѓе во Куба со децении.Егзактли, ју гот мај поинт. И Ио е против убивање деца во Газа или било каде на светот, само сака да каже дека немаат овде сите исти аршини затоа што се водат по наративот дека Америка и Израел се злото.
It’s going to get worse before it gets worse.
Прегледај го приврзокот 472717
Прегледај го приврзокот 472718
Прегледај го приврзокот 472720
Прегледај го приврзокот 472721
Прегледај го приврзокот 472722
Прегледај го приврзокот 472723
Плус и не е свесен дека е насочен тоа да го прави. Класичен @Io Sono Interista - на геополитички теми редовно е на погрешната страна. А уствари за му стане јасно појасно само треба да погледа кој е во неговиот табор: УЧК, бугарите, нафо, и таква багра.Се служиш со невистини односно конструкции за да докажеш нешто што го нема и го немало.
Значи ако јас ти кажам дека како за машки особи цицање патлак е активност која не ја поддржувам - ти одма ќе го усисаш до балчак и притоа ќе се фалиш дека удираш кyp во чело и правиш клизеќи како Матераци, а?Буквално, ама буквално, значи пренајбуквално истото важи и за мене. Зашо ми лепите етикети дека сум за УСА и Израел кога еден пост немам напишано во нивна полза? Тоа што им го мавам курот од чело на Ванлок и Ронче не значи дека ги поддржувам гореспоменатите, јас само им реагирам на нивната глупоќа.