iPhone во бугарија на наградна игра добив

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.839
Поени од реакции
1.615
hahahah dosta ti e pa ti :) od tolku cestenje ce mi bese poubo da si go kupev :pos2:
sakas po eden sirden :D

Sofija,Farmacija :)
Епа супер. Напијте се едно пиво во Строеж и од мене :)
Ако си во студенски град тоест ако не, некаде на дуго место ваљда....

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
аз ште казва честито момчета :) со мерак да го користиш :helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ајде честитки :smir:

Зашто вакво нешто не им текна на нашиве од Т-мобиле кога го презентираа :(
Лопови :lut:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Честито друже!

Од сега очекуваме само пофалби за ајфонот :)

Што знаеш,можда од Apple те читале по темиве како ги ругаше,па решиле да ти доделат еден :)

Честито.

Јас би направил.

Наградна игра во која среќните 250 извлечени ќе ги ставам на 3600 пакетот,две години!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Честито друже!

Што знаеш,можда од Apple те читале по темиве како ги ругаше,па решиле да ти доделат еден :)

Честито.

Јас би направил.

Наградна игра во која среќните 250 извлечени ќе ги ставам на 3600 пакетот,две години!
На твојава наградна игра да се радуваш ако не победиш:)

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Епа супер. Напијте се едно пиво во Строеж и од мене :)
Ако си во студенски град тоест ако не, некаде на дуго место ваљда....
toa me bendisa. :):music3:

bas ko go zemav toa go pomisliv.

Честито друже!

Честито.
hehehehhe toa ke da e ;) daj da pocnam da gi kritikuvam i htc :pos2:

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
iPhone 3G официално на б'лгарскија пазарСн.: Zar.bgiPhone 3G официално на б'лгарскија пазар
Zar - 20 Март 15:30

От днес iPhone 3G се предлага официално в 61 магазина на Globul и Germanos в цјалата страна.
П'рвата официална продажба на iPhone 3G у нас вече е факт. Тја бе ос'штествена в представителнија магазин на оператора в Шумен, к'дето клиент купи iPhone 3G 16GB с тарифен план Globul i250.
Компанијата отбелјаза официалната премиера на iPhone 3G в Б'лгарија с'с специално с'битие в представителнија магазин на булевард “Витоша“ №67 в Софија. Стотици потребители се запознаха с в'зможностите на iPhone 3G, а петима от тјах спечелиха безплатен апарат в лотаријата на Globul.
iPhone 3G комбинира три устројства в едно - мобилен телефон, широкоекранен iPod и иновативно устројство за вр'зка с интернет. С високоскоростна 3G вр'зка, вграден GPS и поддр'жка за различни приложенија, вклјучително Microsoft Exchange, iPhone 3G предлага много нови в'зможности.
Днес iPhone 3G се предлага в над 70 страни по света.
Чујте повече в репортажа на Тереза Захариева

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
iPhone 3G официално на б'лгарскија пазарСн.: Zar.bgiPhone 3G официално на б'лгарскија пазар
Zar - 20 Март 15:30

От днес iPhone 3G се предлага официално в 61 магазина на Globul и Germanos в цјалата страна.
П'рвата официална продажба на iPhone 3G у нас вече е факт. Тја бе ос'штествена в представителнија магазин на оператора в Шумен, к'дето клиент купи iPhone 3G 16GB с тарифен план Globul i250.
Компанијата отбелјаза официалната премиера на iPhone 3G в Б'лгарија с'с специално с'битие в представителнија магазин на булевард “Витоша“ №67 в Софија. Стотици потребители се запознаха с в'зможностите на iPhone 3G, а петима от тјах спечелиха безплатен апарат в лотаријата на Globul.
iPhone 3G комбинира три устројства в едно - мобилен телефон, широкоекранен iPod и иновативно устројство за вр'зка с интернет. С високоскоростна 3G вр'зка, вграден GPS и поддр'жка за различни приложенија, вклјучително Microsoft Exchange, iPhone 3G предлага много нови в'зможности.
Днес iPhone 3G се предлага в над 70 страни по света.
Чујте повече в репортажа на Тереза Захариева
hahahahhah kaj go najde... lelele nemozam da se slusam :kesa: upm ne znaev kaj sum togas.bas si mislev kaj ce me pustat :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Schhh87 офф топик малце ... што значи зборот "обаче" така нешто на мк преведено ? :helou:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Ај честитки друже, со здравје да си го користиш...
И јас еден ден да добијам... :pos:

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Честитo, јас секој ден се молам за ваква среќа да ме најде :pipi:

Член од
20 септември 2007