- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 2.029
- Поени од реакции
- 3.167
Заборавив да пишам.. Го инсталирав ноќеска и супер си е, уште Jailbreak и таман.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како да проверам која верзија на xsim ми е телефонот?
Го симна некој на Ајфон 4?Дали кочи?
можеби но ќе постојат корекции на 7 така да , изборот е твој , многу корисници на apple имаат речено дека одат на android , за да се разочараат и повторно да се вратат на apple .Да.Симнав јас.
Искрено,лагира по малце.
Можев уште од кога да го продадам ајфонот,но си реков ќе чекам иос7 да спуштам за да видам како ќе работи и слично.
Не сум задоволен,го шиткам овие дена и се враќам на андроид,дефинитивно.
Дали би било паметно да купам Iphone 4 32gb со IOS7 пошто ми го даваат за убава цена но ме загрижува оперативниот систем,да не кочи да не прави проблеми...What should i do?
Дали би било паметно да купам Iphone 4 32gb со IOS7 пошто ми го даваат за убава цена но ме загрижува оперативниот систем,да не кочи да не прави проблеми...What should i do?
ќе го средат до октомври не се секирајЗависи цената, пример ако ти го дава за 120-130 евра би земал, иначе ако е 150-170 подобро додај уште 50-70 евра и земи 4s.
Иначе на iPhone 5 ми лагира во перформанси малце, мали работи се поврзани со анимациите ама сепак...пример паралаксот сецка малце кога нагло движиш, search-от кога првпат се пушта има мааааало сецкање и слично. Ова не го очекував од Apple...![]()