Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како ја игнорираш јас се обидувам ке ми отиде и пак ке се врати.Имам неколку пати претчувствувано нешто, но го имам игнорирано тоа. Обично 50% е точна а 50% не. Така да...
Ја отворив оваа тема за да видам колку од вас веруваат во Интуиција(претчуство).Ова го отворив пошо имам лошо чуства дека ке се деси нешто бидејки тргам на пат. Ваше мислење и совет?
Имам многу добра интуиција.
Ретко ја игнорирам,а кога сум ја игнорирала сум се зезнала многу.
Се научив на грешките и сега секогаш ја слушам што ми збори и супер ми оди.![]()
Ако често ти се случува ,,да имаш интиуција,, дека ,,нешто ќе се деси,, пред да тргнеш на пат во тој случај се работи или за страв закопан во твојата потсвест како резултат на некаков настан на кој многу добро се сеќаваш или како резултат на настан на кој не можеш да се сетиш, а сепак фигурира во твојата потсвест како ограничувачко чувство или се работи за некаква незначителна сугестија новоздобиена како резултат на некоја скорешна дешавка која те ,,замислила,,.Меѓутоа ако имаш некое силно предчувство односно интиуција која ја доживуваш како нов и неосознаен дел од тебе која континуирано те оттргнува од некој постапка тогаш мислам дека треба да му обрнеш внимение на таквото сензационално чувство.Ја отворив оваа тема за да видам колку од вас веруваат во Интуиција(претчуство).Ова го отворив пошо имам лошо чуства дека ке се деси нешто бидејки тргам на пат. Ваше мислење и совет?
Брат тотално си во право,тоа во црното е точно такво чуство имам,Незнам што стана со мене кога одеднаш почна така да се чуствувам,сум одел на многу далечен пат,тогаш сум го немал тоа чуство,сун пресреќен.И ова ми е првпат вака да се чуствувам.Неможам да ја кажам дешавката пошто позната вие на сите.Мислам дека оваа ми е некаква паника или така нештоАко често ти се случува ,,да имаш интиуција,, дека ,,нешто ќе се деси,, пред да тргнеш на пат во тој случај се работи или за страв закопан во твојата потсвест како резултат на некаков настан на кој многу добро се сеќаваш или како резултат на настан на кој не можеш да се сетиш, а сепак фигурира во твојата потсвест како ограничувачко чувство или се работи за некаква незначителна сугестија новоздобиена како резултат на некоја скорешна дешавка која те ,,замислила,,.Меѓутоа ако имаш некое силно предчувство односно интиуција која ја доживуваш како нов и неосознаен дел од тебе која континуирано те оттргнува од некој постапка тогаш мислам дека треба да му обрнеш внимение на таквото сензационално чувство.
Јас така ја согледувам твојата ситуација под претпоставка дека не ја отвораш темава бадијала туку нешто навистина те натерало да размислиш.
Пробај со сестро, женско сумБрат тотално си во право,тоа во црното е точно такво чуство имам,Незнам што стана со мене кога одеднаш почна така да се чуствувам,сум одел на многу далечен пат,тогаш сум го немал тоа чуство,сун пресреќен.И ова ми е првпат вака да се чуствувам.Неможам да ја кажам дешавката пошто позната вие на сите.Мислам дека оваа ми е некаква паника или така нешто
Ја отворив оваа тема за да видам колку од вас веруваат во Интуиција(претчуство).Ова го отворив пошо имам лошо чуства дека ке се деси нешто бидејки тргам на пат. Ваше мислење и совет?