Интуиција.... Точна или не?

• Креатор на темата Креатор на темата DarkLord
  • Време на започнување Време на започнување
за жал и јас понекогаш имам такво чуство, дека нешто лошо ќе се случи, ама не секогаш сум во право (за среќа).... чудна работа е тоа со претчуствата... знаеш однапред дека нешто ќе тргне на лошо....

Оф.. ја со таа интуиција уште водам битка! Некогаш е во право некогаш не..И незнам кога е, тек дури кога ке се заврши ситуацијата, случката......Кога не ја слушам и терам по свое некад надрљувам..а кога ја слушам некад грешки правам....Незнам искрено дали е точна е или не..Поделено ми е мислењето околу ова прашање

sakas da kazes deka i vaka i taka ti pak si zaebana u muabetot??:unsure:

postoi intuicija jas ponekos pretcuvstvuvam nekoi raboti i vistinski se-veruvam jas vo toa

Оф.. ја со таа интуиција уште водам битка! Некогаш е во право некогаш не..И незнам кога е, тек дури кога ке се заврши ситуацијата, случката......Кога не ја слушам и терам по свое некад надрљувам..а кога ја слушам некад грешки правам....Незнам искрено дали е точна е или не..Поделено ми е мислењето околу ова прашање

Kako znaesh dali e intuicija ili ideja(misla) ili pak emocija?

Дали знаете зошто жените имаат развиено интуиција?

После неколку милениуми на немислење, природата морала да ги опреми со некој друг начин на снаоѓање.

:pipi:

Дали знаете зошто жените имаат развиено интуиција?

После неколку милениуми на немислење, природата морала да ги опреми со некој друг начин на снаоѓање.

:pipi:

Фино.

НО (намерно се употребени големи букви), штом ќе излезеш од магичната ера на немислењето и со неподнослива леснотија дури, за николку време, ги надминеш најголемиот дел супериорни по пол, а згора на се‘ и со неколку милениумско искуство зад себе, вкоренето и во гени - ,,мислители,, дури ни да се израдуваш не можеш прописно :(:notworthy:...

Фино.

НО (намерно се употребени големи букви), штом ќе излезеш од магичната ера на немислењето и со неподнослива леснотија дури, за николку време, ги надминеш најголемиот дел супериорни по пол, а згора на се‘ и со неколку милениумско искуство зад себе, вкоренето и во гени - ,,мислители,, дури ни да се израдуваш не можеш прописно :(:notworthy:...

Да, отсекогаш ми било жал за жените кои се интелектуално посупериорни од повеќето мажи.

;)

Како Џек Лондон после промената. Не припаѓаше ниту во стариот, ниту во новиот свет...

Да, отсекогаш ми било жал за жените кои се интелектуално посупериорни од повеќето мажи.

;)

Како Џек Лондон после промената. Не припаѓаше ниту во стариот, ниту во новиот свет...

Нека не ти е... жал. Исто како што Ставрогин преферираше да биде омразнат, наместо сожалуван :sneaky: :D ...

Нека не ти е... жал. Исто како што Ставрогин преферираше да биде омразнат, наместо сожалуван :sneaky: :D ...

Нејасно е тоа кај Ставрогин. Кога разговара со Тихон, и кога старецот ја чита неговата исповед, на моменти се чини дека Ставрогин покажува слабост, и дека сака да биде сожалуван...

:)

Нејасно е тоа кај Ставрогин. Кога разговара со Тихон, и кога старецот ја чита неговата исповед, на моменти се чини дека Ставрогин покажува слабост, и дека сака да биде сожалуван...

:)

Не мислам така, апсолутно секој човек барем еднаш ќе падне во искушение, најмалку пред еден друг човек, да се ,,исповеда,, така да штом истото не го прави пред широка публика и наменски, нема баш јак одраз некако, не е ни ефективно, а ни ефикасно...Никако не се изедначува поединечно (индивидуално) и масовно сожалување...

Dosega za 3 raboti mn glavni ja iam izbegnato a srce mi kazuvase taka deka ke bide te intuicjata toa se slucuva spored energija na slucki lugje i onaka koa znaes znaes ednostvano ne se opsuva so zborovi nekoas zatoa slusajte ja intucijata ako ednas vi pogodila sekogas e tocno samo treba da znaete koga e najsilno toa custvo ...

Ima nesto pojako od intuicija a toa se vika zelba za hrabrost , bez razlika dali e realna ili ne taa moze da vi donese pogolem rezultat.

Intuicijata e maliciozna zatoa sto samo vi gi dava prasanjata no ne i odgovorite.

Kako bi ja opisal zwelbata za hrabrost..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom