Интернет шопингот до 160 евра без царина

• Креатор на темата Креатор на темата PsychoalieN
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе,балдската работи во царина и го кажав бројчето за следење да провери.
Проверила ама пратката не била во Македонија,наводно била на пат.
Кога прашала каде и рекле:
,,Не знаеме каде е точно,празници беа,големи снегови,ама може да патува низ Швајцарија,Австрија,Италија, а може во Албанија да е заглавена или да оди преку Словенија"
И викам:,,E па благодарам на информација,каде и да е до пролет може ќе ја добијам ако претходно некој веќе не ја лапнал"
Од ибеј ти се порачите?

Бидна ова со 160 евра или слабо ????

Прилогот нема врска со темава, не е за ослободување од царина на пратки преку интернет туку за поднесување на царински декларации за пратки преку интернет. ;)

Јас од ибеј имам некаде 85% достава успешна. Во тие 85% спаѓаат и оние 20% кај што не стасува, те рефундираат, па стасува со закаснување од 3 недели. До сега најскапо ми бил свисгеар ранец од 44$ ама се друго под 15$. И за љубопитните, да ранецот ми е без пари

Јас имам нешто проблем со eBay во последно време ништо .. ептен тешко некоја нарачка ако стаса.

Јас имам нешто проблем со eBay во последно време ништо .. ептен тешко некоја нарачка ако стаса.
Toa е нешто ново. Мене 4 пратки по ред не ми стигнаа и се откажав од ибеј. Најверојатно ги крадат кај нас у пошта затоа што се без трекинг, а со алиекспрес нема никако впроблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom