Интернет шопингот до 160 евра без царина

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Џабе,балдската работи во царина и го кажав бројчето за следење да провери.
Проверила ама пратката не била во Македонија,наводно била на пат.
Кога прашала каде и рекле:
,,Не знаеме каде е точно,празници беа,големи снегови,ама може да патува низ Швајцарија,Австрија,Италија, а може во Албанија да е заглавена или да оди преку Словенија"
И викам:,,E па благодарам на информација,каде и да е до пролет може ќе ја добијам ако претходно некој веќе не ја лапнал"
Од ибеј ти се порачите?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Бидна ова со 160 евра или слабо ????

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Прилогот нема врска со темава, не е за ослободување од царина на пратки преку интернет туку за поднесување на царински декларации за пратки преку интернет. ;)

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.894
Поени од реакции
4.611
Јас од ибеј имам некаде 85% достава успешна. Во тие 85% спаѓаат и оние 20% кај што не стасува, те рефундираат, па стасува со закаснување од 3 недели. До сега најскапо ми бил свисгеар ранец од 44$ ама се друго под 15$. И за љубопитните, да ранецот ми е без пари

Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Јас имам нешто проблем со eBay во последно време ништо .. ептен тешко некоја нарачка ако стаса.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Јас имам нешто проблем со eBay во последно време ништо .. ептен тешко некоја нарачка ако стаса.
Toa е нешто ново. Мене 4 пратки по ред не ми стигнаа и се откажав од ибеј. Најверојатно ги крадат кај нас у пошта затоа што се без трекинг, а со алиекспрес нема никако впроблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom