Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Еее болна тема...Да,имав и продолжи и во живо и траеше прилично долго,ама луѓето викаат многу арно не е на арно,а јас тоа го осетив на моја кожа.

I koga ke dojde momentot za taa sredba za vo 4 oci doaga do pregolemo razocaruvanje, oti vo glavata si sozdal svoj ideal koj ne se poklopuva so licnosta pred tebe :wink:
Sem prijatelstvo, internetot ne sozdava ljubov tuku zabluda:nesvest:
sosema se soglasuvam so tebe zasto mi se imasluceno i mene vakva desavka i toa pazi ja ne i cinev a samata se nemase poglednato kako izgleda mi rece pa tuka izgledas pospano a pazi namerno ja stavam slikata kaj sum slikan posle treta smena i toa u13 casot a smena mi zavrsuva u 9 pa sea videte sami a i ja znamza nekolku takvi romansi no toa ti e kako da brkas bingo taka da .......................................:kesa: :kesa:

Ke se nadovrzam na edna druga tema.
Se zavisi od kriteriumot koj si si go postavil.
Luge, simnete se malku na zemja, poglednete se vo ogledalo i razmislete:
"Dali toj kriterium sto sum si go postavil - odgovara (ama vistinski i realno, znam deka sekoj za sebe si predstavuva gospod) na moeto JAS".
Ne mora da ispadne romansa, neka bide edno druzenje so kafe i sok. Sepak ke bidete pobogati za edno iskustvo i za eden prijatel poveke.

зошто да не? секако дека може, ни најмалку не сум скептик!
можно е ако личоста во глобала е срамежлива, повлечена, преку нет да успее повеќе да се отвори, и преку таа виртуелна реалност да стекне еден вид на блискост со друг поединец!
нет муабети, ово-оно, па тек на време можда и појава на симпатии, хемија.. запознавање во живо, кафенце :blabla:... и настаните сами по себе си течат :wink:
во секој случај, ако не романса, едно познанство, па некогаш и пријателство повеќе! а тоа никогаш не е одвишок:smir:

Ако има искреност од двете страни, ОК, зашо да не? И да, битна ствар е и да се од ист град

Не верував до пред да ми се случи.И покрај тоа што не сум веќе заедно со дечкото слободно можам да кажам дека ми е една од најубавите работи што ми се случиле во животов :)

зошто да не? секако дека може, ни најмалку не сум скептик!
можно е ако личоста во глобала е срамежлива, повлечена, преку нет да успее повеќе да се отвори, и преку таа виртуелна реалност да стекне еден вид на блискост со друг поединец!
нет муабети, ово-оно, па тек на време можда и појава на симпатии, хемија.. запознавање во живо, кафенце :blabla:... и настаните сами по себе си течат :wink:
во секој случај, ако не романса, едно познанство, па некогаш и пријателство повеќе! а тоа никогаш не е одвишок:smir:

Toчно...Се согласувам со секој збор од твојава изјава, Brown Eye! :wink:
Ако е пишано, ке се деси нешто плус...а ако не, пријател + 1 никогаш не е на одмет...:back:
(само да не излезе на крај некој манјак:drk: ) :nesum:

Се сложувам со горенаведеното.

daaaaaaaaaa veruvam posto mi se ima sluceno i odlicnoooooooooo bese:)))

Пред некој ден,одкај братучед ми,на МСН,разговарав со девојче,шо е заљубено у некој од Чикаго...а немала никаков контакт со него.И пази шо вика:
-Ја не глеам на надворешен изглед,мене ми е битна внатрешноста.
-А слика ти пратил ли?
-Лелелеле,најубав е...
Е тоа ти е романса по нет.
Инаку,имам и другар,шо стварно му се случи такво нешто,со девојка од Лондон,навистина се заљубија еден во друг,мада шо него му е тешко да признае.Изостанува физички контакт,ама веруам дека и тоа ке биде за брзо време.
А мене лично,ми се има десено анти-романса,и за тоа избегавам такви работи,па затоа и кажуам за други,пошто кај мене нема таков случај.

Јас со мојата љубов се запознав на времето преку mIRC...уште се сакаме.

Јас со мојата љубов се запознав на времето преку mIRC...уште се сакаме.

Која фантазма било тоа можам само да замислам... :wink:

133168.022hearts.jpg
:smir:

Со дечкоми се знаевме ама само од видувања по град. Знам дека глупо звучи ама се запознавме онака убаво на хи5
одиме 5 месеци и супер ни е :):wub:

А мене лично,ми се има десено анти-романса,и за тоа избегавам такви работи,па затоа и кажуам за други,пошто кај мене нема таков случај.
Ај кажи нешто плус за антиромансава :)
Ме интересира :)

Сите ги интересира.
Иначе на темава,зошто да не:wink:

kit-katce напиша:
Ај кажи нешто плус за антиромансава :)
Ме интересира :)
Му се погодило машко :toe:

И јас сум имал кратка 2-3 год :) интернет романса која не резултираше со брак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom