- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Ima ima.A sad je pitanje dal mi stvarno luc luc dao test na 4 godine.E sad sta je istina ni luc luc sam nezna.Neka neka,u svakoj sali...ima i istine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima ima.A sad je pitanje dal mi stvarno luc luc dao test na 4 godine.E sad sta je istina ni luc luc sam nezna.Neka neka,u svakoj sali...ima i istine.
Room IPTV je prosječan player, ali je besplatan. Ne znam tko je tvorac IBO Player-a.Nisam znao za Room IPTV. Dali znaš ko je tvorac IBO Player-a , priča se da su isti momci koji su izradili IM player
Sta ti podrazumevas ili razumes pod exyu kanali ? Bosanski,Hrvatski i Srpski .Sta je sa ovim drugima .Diskriminiras hi ili sta .To sto se sam palis na svoju listu naravno to je razumljivo.Ahh da pod ove druge se podrazumeva ako nisi znao Makedonski,Slovinski ,Crnogorski oni nisu exyu ili .Tako da lista sa exyu kanalima najbolja nije ti najbolja ,daleko je od togaEto tko god gleda iskljucive exyu kanale, slozit ce se da nema bolje liste niti kvalitetnije niti stabilnije od TVVIET
Malo se zezam, palim reklame i tako to)
226 kanala?????Sta ti podrazumevas ili razumes pod exyu kanali ? Bosanski,Hrvatski i Srpski .Sta je sa ovim drugima .Diskriminiras hi ili sta .To sto se sam palis na svoju listu naravno to je razumljivo.
Pa slozis si buket po zelji normalno da se ne gleda sve.,Izvuces sve sportske il sta ti treba.Isto sa tvojom ja sam si izvukao 12 kanala slozio buket i ako zatreba tu je.A sta ce nekome lista od 5000 kanala ako ih ne gleda? Ja cesto pitam korisnike koji kanali nedostaju i nitko nema odgovor na to... Mozda pojedincima fali po neki kanal, ali 90% korisnika uopste ne treba ni jedan drugi kanal. Izuzetak su makedonski i slovenski kanali koje nemam u ponudi, ali bit ce uskoro
Kajgana nije forum za reklamiranje jer ovdje ne dolaze ljudi koji bi kupili listu. Ovdje sam cisto malo da se zezam i diskutujem.
Svakome je lista najbolja ona sa kojom je zadovoljan. Nitko ne moze udovoljiti svakome. Kome trebaju xxx kanali, ne odgovara tvviet... Kome treba stabilna lista na 3 uredjaja sa najboljom mogucom kvalitetom domacih kanala, njemu odgovara tvviet
Jednom za svagda - ti si pirat, a pogledaj samo broj kanala i cenovnik, kao da si rešio da se obogatiš od ovoga.Jbg ne znam sto se palis cim se ja javim, ispada reklamiram se, a tema je bila nesto sasvim drugo. Evo jasno i glasno kad ti ovoliko smetam, TVVIET je najbolja domaca lista i to nitko ne moze osporiti. Ni jedna druga lista nema ovoliko kvalitetnu sliku, gledanje na 3 uredjaja, gledanje i 7 dana unazad cak i preko m3u, nema stekanja ni kad je liga prvaka... Ali ti neces nikad pogledati, slobodno skeniraj, znas da su jaci pokusali i nisu uspjeli. haahhaah sretno
Besplatno testiranje servera"i šta ćemo sad"![]()
Ajde jedan dobar dokaz na PMAko nemam slovenske i makedonske, opet sam najbolja lista na svijetu. Cak i stranci kupuju da gledaju iako ne pricaju nas
Salim se, sta se palite odmah. Ne kontam zasto se nervirate? Sta vi imate za izgubiti ako netko kaze da je TVVIET najbolji? svakako ne placate liste...
Pouzdano znam da su ti bugarski hakeri provalili bazu, a ne ovi hvalisavci ovde.Budi pametan kad pises to oko bugara. to veze sa vezom nema. Zasto gledas supernovu kad je kod mene bolja slika
To sto si ocitao bugarsku ip, cak nije ni bugarska. I to si pogresno ocitao))))