Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Eto tko god gleda iskljucive exyu kanale, slozit ce se da nema bolje liste niti kvalitetnije niti stabilnije od TVVIET

Malo se zezam, palim reklame i tako to :))
Sta ti podrazumevas ili razumes pod exyu kanali ? Bosanski,Hrvatski i Srpski .Sta je sa ovim drugima .Diskriminiras hi ili sta .To sto se sam palis na svoju listu naravno to je razumljivo.Ahh da pod ove druge se podrazumeva ako nisi znao Makedonski,Slovinski ,Crnogorski oni nisu exyu ili .Tako da lista sa exyu kanalima najbolja nije ti najbolja ,daleko je od toga

Последно уредено:
Ako nemam slovenske i makedonske, opet sam najbolja lista na svijetu. Cak i stranci kupuju da gledaju iako ne pricaju nas

Salim se, sta se palite odmah. Ne kontam zasto se nervirate? Sta vi imate za izgubiti ako netko kaze da je TVVIET najbolji? svakako ne placate liste...

Sta ti podrazumevas ili razumes pod exyu kanali ? Bosanski,Hrvatski i Srpski .Sta je sa ovim drugima .Diskriminiras hi ili sta .To sto se sam palis na svoju listu naravno to je razumljivo.
226 kanala?????
On igra na kvalitetu nekolicine kanala i na gasterbajtere.A zasto je mi spominjemo
pa sta je malo teze doc do nje a svaka lista do koje se teze dode je odmah in bez obzira na kvalitet.Ja velim ko voli nek izvoli.Njegovo pravo da se reklamira a nase da se zabavljamo sa njim.Hobi nebi smio prec u neki virtualni rat.Sve vam to isto sve liste,a ovo sta se na filmove ljepe nazivi i stvaraju neki posebni kanali to je isfurana fora koja vise ne pali kod kupaca.
Lista treba po meni imati 7 dana otraga na svim kanalima.
Videoteka sa filmovima i serijama sa slikom filma i obavezno sa trajlerom najavam to je za mene prava lista koja vredi ostalo sve sut.
Obavezno radio kanali.

A sta ce nekome lista od 5000 kanala ako ih ne gleda? Ja cesto pitam korisnike koji kanali nedostaju i nitko nema odgovor na to... Mozda pojedincima fali po neki kanal, ali 90% korisnika uopste ne treba ni jedan drugi kanal. Izuzetak su makedonski i slovenski kanali koje nemam u ponudi, ali bit ce uskoro

Kajgana nije forum za reklamiranje jer ovdje ne dolaze ljudi koji bi kupili listu. Ovdje sam cisto malo da se zezam i diskutujem.

Svakome je lista najbolja ona sa kojom je zadovoljan. Nitko ne moze udovoljiti svakome. Kome trebaju xxx kanali, ne odgovara tvviet... Kome treba stabilna lista na 3 uredjaja sa najboljom mogucom kvalitetom domacih kanala, njemu odgovara tvviet

A sta ce nekome lista od 5000 kanala ako ih ne gleda? Ja cesto pitam korisnike koji kanali nedostaju i nitko nema odgovor na to... Mozda pojedincima fali po neki kanal, ali 90% korisnika uopste ne treba ni jedan drugi kanal. Izuzetak su makedonski i slovenski kanali koje nemam u ponudi, ali bit ce uskoro

Kajgana nije forum za reklamiranje jer ovdje ne dolaze ljudi koji bi kupili listu. Ovdje sam cisto malo da se zezam i diskutujem.

Svakome je lista najbolja ona sa kojom je zadovoljan. Nitko ne moze udovoljiti svakome. Kome trebaju xxx kanali, ne odgovara tvviet... Kome treba stabilna lista na 3 uredjaja sa najboljom mogucom kvalitetom domacih kanala, njemu odgovara tvviet
Pa slozis si buket po zelji normalno da se ne gleda sve.,Izvuces sve sportske il sta ti treba.Isto sa tvojom ja sam si izvukao 12 kanala slozio buket i ako zatreba tu je.

Jbg ne znam sto se palis cim se ja javim, ispada reklamiram se, a tema je bila nesto sasvim drugo. Evo jasno i glasno kad ti ovoliko smetam, TVVIET je najbolja domaca lista i to nitko ne moze osporiti. Ni jedna druga lista nema ovoliko kvalitetnu sliku, gledanje na 3 uredjaja, gledanje i 7 dana unazad cak i preko m3u, nema stekanja ni kad je liga prvaka... Ali ti neces nikad pogledati, slobodno skeniraj, znas da su jaci pokusali i nisu uspjeli. haahhaah sretno
Jednom za svagda - ti si pirat, a pogledaj samo broj kanala i cenovnik, kao da si rešio da se obogatiš od ovoga.
Inače, ne gledam te, gledam samo velike igrače i to legalne, Supernova itd.
A hakuju te Bugari!

Budi pametan kad pises to oko bugara. to veze sa vezom nema. Zasto gledas supernovu kad je kod mene bolja slika

To sto si ocitao bugarsku ip, cak nije ni bugarska. I to si pogresno ocitao :-)))))

Ako nemam slovenske i makedonske, opet sam najbolja lista na svijetu. Cak i stranci kupuju da gledaju iako ne pricaju nas

Salim se, sta se palite odmah. Ne kontam zasto se nervirate? Sta vi imate za izgubiti ako netko kaze da je TVVIET najbolji? svakako ne placate liste...
Ajde jedan dobar dokaz na PM :)

@Luc+Luc , sutra je velki hriščanski praznik Vaskrs kod nas pravoslavaca. U duhu dobre volje i davanja hrabrosti i nade za još jednu godinu nije loše da daruješ nekolicini ovde par naloga na mesec ili tri meseci pa da i oni imaju neku vajdu od tvoje prisutnosti na forumu kao i toga da se uvere u kvaliteti tvojih listi. Postaviš neki kriterijum - recimo prvih 10 koji se jave a imaju više od 100 postova dobiju liste.
Meni ne treba , ja tvviet imam samo za slikanje.

Budi pametan kad pises to oko bugara. to veze sa vezom nema. Zasto gledas supernovu kad je kod mene bolja slika

To sto si ocitao bugarsku ip, cak nije ni bugarska. I to si pogresno ocitao :)))))
Pouzdano znam da su ti bugarski hakeri provalili bazu, a ne ovi hvalisavci ovde.
A Supernovoj ne možeš ni da prismrdiš, hvališ se nekim transferom rejtom, kao da je to bitno tamo nekom gastarbajeru u Švedskoj!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom