Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma to ti je van pameti da su mi bugari ista provalili. Ne znam samo odakle ti ta dezinformacija? Sta tacno znaci transfer rejt u iptv svijetu? Nisam se do sada susretao sa tim pojmom

Ps ne znam zasto obezvrijedjujes ljude koji rade vani i to posteno? Vecina ih ima velike TV uredjaje i ne zele nista osim tvviet ni da pogledaju. Hoce li gledati mozda kanal sa 2mbps na tv-u 55-60 inca?

Последно уредено:
Ma to ti je van pameti da su mi bugari ista provalili. Ne znam samo odakle ti ta dezinformacija? Sta tacno znaci transfer rejt? Nisam se do sada susretao sa tim pojmom

Ps ne znam zasto obezvrijedjujes ljude koji rade vani i to posteno? Vecina ih ima velike TV uredjaje i ne zele nista osim tvviet ni da pogledaju. Hoce li gledati mozda kanal sa 2mbps na tv-u 55-60 inca?
He, he, ne bih javno da obelodanjujem svoja saznanja, poslaću ti na poruku, ali se ne nadaj da ću o tome diskutovati !

Pouzdano znam da su ti bugarski hakeri provalili bazu, a ne ovi hvalisavci ovde.
A Supernovoj ne možeš ni da prismrdiš, hvališ se nekim transferom rejtom, kao da je to bitno tamo nekom gastarbajeru u Švedskoj!
Ovo sta velis nema veze sa vezama.Izgleda se ti slabo kuzis u to ili si vidio mace od samsung 2 kom i odmah zakljucio da su usli u panel .Niko se ovdje ne hvali samo smo rekli da nam luc luc dao test na 4 godine.Jaki hakeri tamo pifi i kompanija hahahaaa.

Vidio je odredjene CDN diagrame, pa gledao ip na iplocation.net i ispisalo bugarska. Treba se prethodno istraziti sta je CDN i kako moj sistem radi.

Evo posto luc luc podijelio liste,ja darujem dvojici listu na godinu dana ko i za uskrs prije tjedan dana.Dvojica koji slavite sutra saljite mac od smart iptv apk,na pm.
Iskljucivo tako dajem liste dvojici.

Ovo sta velis nema veze sa vezama.Izgleda se ti slabo kuzis u to ili si vidio mace od samsung 2 kom i odmah zakljucio da su usli u panel .Niko se ovdje ne hvali samo smo rekli da nam luc luc dao test na 4 godine.Jaki hakeri tamo pifi i kompanija hahahaaa.
Dobar si, on briše cipele sa tobom a ti se i dalje hvališeš, pardon, razaraš panele molbama da ti daju da gledaš!

Dobar si, on briše cipele sa tobom a ti se i dalje hvališeš, pardon, razaraš panele molbama da ti daju da gledaš!
Ljepse zvuci javno da mi dao test nego da sam mu ukrao.Moras bit diplomata u
tom hobiju.Nista se ja ne hvalim samo diskutiram na temu.Ja sta radim radim za svoj gust.
Автоматски споено мислење:

Decki rekao sam mac od smart iptv ne odgovaram na druga pitanja i molbe.

Последно уредено:
Ma to ti je van pameti da su mi bugari ista provalili. Ne znam samo odakle ti ta dezinformacija? Sta tacno znaci transfer rejt u iptv svijetu? Nisam se do sada susretao sa tim pojmom

Jos kada puste Axn_ove kanale i uz to jedan jostik i taman tetris da igraju.I 226 kanala kojih 226 kada Sportklubovi, Fox_ovi,HBO i Arenasport kanali su dupli podeljeni na HD i FHD.Samo mi jedno nije jasno ,hvale se na celu bazu i sta ti ja znam a mole se za testove,ne bih to tako pa ni u salu.

Pa eto koji domaci kanal ima da je gledan, a da nema u TVVIET-u?

tvviet lista je odlicna
Автоматски споено мислење:

samo jos da znam, na kom kanalu da gledam
Al Faisaly vs Al Wehdat

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom