Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
He, he, kakvo vešto manipulisanje najnižim pobudama kod ljudi ?! :pusigo:
Vlasnik iptv portala od 226 kanala+VOD u stalnoj prepirci-prepisci sa uvek istim forumašima, postiže reklamni efekat efikasniji nego da je platio 100 reklama i dva bilborda. Najbolji mi je deo u kojem forumaš tvrdi da je vlasnik "duša od čoveka i da često deli gratis ljudima u nevolji".
Živeo Ćutuk d.o.o !

Vlasnik iptv portala od 226 kanala+VOD u stalnoj prepirci-prepisci sa uvek istim forumašima, postiže reklamni efekat efikasniji nego da je platio 100 reklama i dva bilborda. Najbolji mi je deo u kojem forumaš tvrdi da je vlasnik "duša od čoveka i da često deli gratis ljudima u nevolji".
Živeo Ćutuk d.o.o !
Čutuk EE da i njegova baza je u laptopu haha

Pusti drug DB ima ih dosta i imaju je dosta njih, ne treba sve na tacni širiti info.(moje mišljenje)
Da neko ima volje znanja,vrlo brzo bi to postalo beskorisno (pa opet gubljenje vremena :D) tako da bolje ....
Sve se gleda naravno (koliko se gleda,većina nas otvori i zatvori).
Nema nedodirljivih servera,ima samo zastićenih i manje zaštićenih...

Živeo Ćutuk d.o.o !
Eee konane...za iznosenje takvih tvrdnji se citira i stoji iza svojih reci.Al dobro je i to, tako se upoznaje...U ostalom da nema vere u ljude gde bi stigli.Naj lakse je mrzit svakog,mada verujem nije lako.
A o reklami,ti si najbolju napravio.

Čutuk EE da i njegova baza je u laptopu haha
Neodgovorni administratori eksportuju mysql bazu i ostave je u fajl sistemu, ti je upecaš jer je uglavnom svi ostave na istom mestu.
A ima još i gorih propusta administratora gde ti sam eksportuješ bazu.
Vlasnik portala sa 226 kanala+VOD sigurno ne pravi takve greške, mislim da se hvališete bzvz!
Postoje hakeri koji buše IPTV servere i povremeno-namerno ostave javno tako-neke trofeje.
A u Ćutuk se ulazi sa bilo kojim mac-om, i šta tu ima da se čuva njegova baza!

Neodgovorni administratori eksportuju mysql bazu i ostave je u fajl sistemu, ti je upecaš jer je uglavnom svi ostave na istom mestu.
A ima još i gorih propusta administratora gde ti sam eksportuješ bazu.
Vlasnik portala sa 226 kanala+VOD sigurno ne pravi takve greške, mislim da se hvališete bzvz!
Postoje hakeri koji buše IPTV servere i povremeno-namerno ostave javno tako-neke trofeje.
A u Ćutuk se ulazi sa bilo kojim mac-om, i šta tu ima da se čuva njegova baza!
Ajde ozbiljnije,uvek ima propusta ovakvih ili onakvih...i bice.Ovo drugo,naravno da postoje i da namerno ostave.I trece,to sto udjes u bazu nista ne znaci to je mamac da vidi tvoju adresu.Ono pravo je na drugim adresama i ima bas poveliku bazu,kad bi samo strazario i nas padobrance blokirao proso bi mu zivot.Sto nas vraca na ono trece puno je lakse ostaviti mamce i doprineti da nas prodje zainteresovanost.A to je bar lako,takvi smo u prirodi.
I konacno, pa i hvalisati se nam je u prirodi a ne vredja pa ne bi trebalo ni da smeta.
Setim se komentara na burmanove slike,nisu njima smetale slike vec pretpostavljam sto im nije izasao u susret u vezi zahteva.

I da ne zaboravim pozdrav za alfu i duxa.

Živeo Ćutuk d.o.o !

Jbg ne znam sto se palis cim se ja javim, ispada reklamiram se, a tema je bila nesto sasvim drugo. Evo jasno i glasno kad ti ovoliko smetam, TVVIET je najbolja domaca lista i to nitko ne moze osporiti. Ni jedna druga lista nema ovoliko kvalitetnu sliku, gledanje na 3 uredjaja, gledanje i 7 dana unazad cak i preko m3u, nema stekanja ni kad je liga prvaka... Ali ti neces nikad pogledati, slobodno skeniraj, znas da su jaci pokusali i nisu uspjeli. haahhaah sretno

Jbg ne znam sto se palis cim se ja javim, ispada reklamiram se, a tema je bila nesto sasvim drugo. Evo jasno i glasno kad ti ovoliko smetam, TVVIET je najbolja domaca lista i to nitko ne moze osporiti. Ni jedna druga lista nema ovoliko kvalitetnu sliku, gledanje na 3 uredjaja, gledanje i 7 dana unazad cak i preko m3u, nema stekanja ni kad je liga prvaka... Ali ti neces nikad pogledati, slobodno skeniraj, znas da su jaci pokusali i nisu uspjeli. haahhaah sretno
Normalno je da svako svog konja hvali.Iskreno,priznaces da se o ukusima ne moze raspravljati.Znaci,ti tvrdis da je tvoja lista naj bolja,ja tvrdim da nije.Mozemo tako danima:)

Eto tko god gleda iskljucive exyu kanale, slozit ce se da nema bolje liste niti kvalitetnije niti stabilnije od TVVIET

Malo se zezam, palim reklame i tako to :-))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom