Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ajd sa
Radi se o ovom stalkeru i nemogu nigde da ga instaliram http://nedlion.work:1551/stalker_portal/c
Eto sad.. O ovom ili onom.. Stavio si dva razlićita.. Idu oba preko id sn i modela
Автоматски споено мислење:

Poslat cu ti ja "original", al posto covjeka imas na skype valjda ste si dobri pa ne bih htio talasati.
Inace, doticni gospodin, vlasnik vieta cesto podijeli naloge ljudima u potrebi, nikad nije bio problem sto se njega tice tako da...
Nije se još javio.. Valjda je čovjek u poslu..
Ja bi baš original ako želi dat.. Ako neželi opet dobro..
Nego kljuki dal se gleda? Jesi našao naćin? Osim onog od intera.. Odg na pm ako jesi.. Znaš ti na koju mislim

He, he, kakvo vešto manipulisanje najnižim pobudama kod ljudi ?! :pusigo:
Vlasnik iptv portala od 226 kanala+VOD u stalnoj prepirci-prepisci sa uvek istim forumašima, postiže reklamni efekat efikasniji nego da je platio 100 reklama i dva bilborda. Najbolji mi je deo u kojem forumaš tvrdi da je vlasnik "duša od čoveka i da često deli gratis ljudima u nevolji".
Živeo Ćutuk d.o.o !

Vlasnik iptv portala od 226 kanala+VOD u stalnoj prepirci-prepisci sa uvek istim forumašima, postiže reklamni efekat efikasniji nego da je platio 100 reklama i dva bilborda. Najbolji mi je deo u kojem forumaš tvrdi da je vlasnik "duša od čoveka i da često deli gratis ljudima u nevolji".
Živeo Ćutuk d.o.o !
Čutuk EE da i njegova baza je u laptopu haha

Pusti drug DB ima ih dosta i imaju je dosta njih, ne treba sve na tacni širiti info.(moje mišljenje)
Da neko ima volje znanja,vrlo brzo bi to postalo beskorisno (pa opet gubljenje vremena :D) tako da bolje ....
Sve se gleda naravno (koliko se gleda,većina nas otvori i zatvori).
Nema nedodirljivih servera,ima samo zastićenih i manje zaštićenih...

Živeo Ćutuk d.o.o !
Eee konane...za iznosenje takvih tvrdnji se citira i stoji iza svojih reci.Al dobro je i to, tako se upoznaje...U ostalom da nema vere u ljude gde bi stigli.Naj lakse je mrzit svakog,mada verujem nije lako.
A o reklami,ti si najbolju napravio.

Čutuk EE da i njegova baza je u laptopu haha
Neodgovorni administratori eksportuju mysql bazu i ostave je u fajl sistemu, ti je upecaš jer je uglavnom svi ostave na istom mestu.
A ima još i gorih propusta administratora gde ti sam eksportuješ bazu.
Vlasnik portala sa 226 kanala+VOD sigurno ne pravi takve greške, mislim da se hvališete bzvz!
Postoje hakeri koji buše IPTV servere i povremeno-namerno ostave javno tako-neke trofeje.
A u Ćutuk se ulazi sa bilo kojim mac-om, i šta tu ima da se čuva njegova baza!

Neodgovorni administratori eksportuju mysql bazu i ostave je u fajl sistemu, ti je upecaš jer je uglavnom svi ostave na istom mestu.
A ima još i gorih propusta administratora gde ti sam eksportuješ bazu.
Vlasnik portala sa 226 kanala+VOD sigurno ne pravi takve greške, mislim da se hvališete bzvz!
Postoje hakeri koji buše IPTV servere i povremeno-namerno ostave javno tako-neke trofeje.
A u Ćutuk se ulazi sa bilo kojim mac-om, i šta tu ima da se čuva njegova baza!
Ajde ozbiljnije,uvek ima propusta ovakvih ili onakvih...i bice.Ovo drugo,naravno da postoje i da namerno ostave.I trece,to sto udjes u bazu nista ne znaci to je mamac da vidi tvoju adresu.Ono pravo je na drugim adresama i ima bas poveliku bazu,kad bi samo strazario i nas padobrance blokirao proso bi mu zivot.Sto nas vraca na ono trece puno je lakse ostaviti mamce i doprineti da nas prodje zainteresovanost.A to je bar lako,takvi smo u prirodi.
I konacno, pa i hvalisati se nam je u prirodi a ne vredja pa ne bi trebalo ni da smeta.
Setim se komentara na burmanove slike,nisu njima smetale slike vec pretpostavljam sto im nije izasao u susret u vezi zahteva.

I da ne zaboravim pozdrav za alfu i duxa.

Živeo Ćutuk d.o.o !

Jbg ne znam sto se palis cim se ja javim, ispada reklamiram se, a tema je bila nesto sasvim drugo. Evo jasno i glasno kad ti ovoliko smetam, TVVIET je najbolja domaca lista i to nitko ne moze osporiti. Ni jedna druga lista nema ovoliko kvalitetnu sliku, gledanje na 3 uredjaja, gledanje i 7 dana unazad cak i preko m3u, nema stekanja ni kad je liga prvaka... Ali ti neces nikad pogledati, slobodno skeniraj, znas da su jaci pokusali i nisu uspjeli. haahhaah sretno

Jbg ne znam sto se palis cim se ja javim, ispada reklamiram se, a tema je bila nesto sasvim drugo. Evo jasno i glasno kad ti ovoliko smetam, TVVIET je najbolja domaca lista i to nitko ne moze osporiti. Ni jedna druga lista nema ovoliko kvalitetnu sliku, gledanje na 3 uredjaja, gledanje i 7 dana unazad cak i preko m3u, nema stekanja ni kad je liga prvaka... Ali ti neces nikad pogledati, slobodno skeniraj, znas da su jaci pokusali i nisu uspjeli. haahhaah sretno
Normalno je da svako svog konja hvali.Iskreno,priznaces da se o ukusima ne moze raspravljati.Znaci,ti tvrdis da je tvoja lista naj bolja,ja tvrdim da nije.Mozemo tako danima:)

Eto tko god gleda iskljucive exyu kanale, slozit ce se da nema bolje liste niti kvalitetnije niti stabilnije od TVVIET

Malo se zezam, palim reklame i tako to :-))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom