- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.757
Doci ce doba, verovatno, i svima da se objasni, a ja se moram pohvaliti da mi je evo, nakon desetak godina, neko nesto tako dao i objasnio, pa nek crknu dusmani !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

blago tebiDoci ce doba, verovatno, i svima da se objasni, a ja se moram pohvaliti da mi je evo, nakon desetak godina, neko nesto tako dao i objasnio, pa nek crknu dusmani !![]()
![]()
![]()

Imam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške
Ovima što nemaju postova već samo špijuniraju ni jednom neću poslati![]()
za snalažljive, a kojima je notepad++ nepoznat, može SVE obični notes , opcijom menjajLjudi nema tu neke velike pameti
Xeny+ Fidller=macovi, ma brdo macova bez skupog configa bez uvlacenja nekima u guzice bez samosazaljenja bez da molite nekoga za listu
Ah zaboravio sam treba vam i notepad
pitati je dozvoljeno a da li ces dobiti odgovor zavisi od situacije...ma neda tu nitko nista dzaba pitati

nekad tučeš sa proxy, a nekad(češće) bez proxy, to hoćeš da pitaštko od vas skena sa openbulletom?
Ja imam par postovaImam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške

ma piši kako hoćeš ovdje svi znaju sveХочетсја что-нибудь написать но не знају болгарскиј јазык. Кто из вас знает русскиј, украинскиј или румынскиј??

пиши,,на руском,,ето македонски форум,,,не болгарскиХочетсја что-нибудь написать но не знају болгарскиј јазык. Кто из вас знает русскиј, украинскиј или румынскиј??
Nestrpljiv si ko mlada prvu bracnu noc jebotema neda tu nitko nista dzaba pitati

Ako meni pošalješ sredit ču da se Veležu da 3 boda protiv Zvijeze 09Imam ja metodologiju po kojoj šaljem , isčitam mu par postova i umanjim značajno vjerovatnoću pogreške