- Член од
- 6 мај 2017
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 2.883
mogo bi se sa vama dvojicom bara bara, al sa kilažom105kg 185cm![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mogo bi se sa vama dvojicom bara bara, al sa kilažom105kg 185cm![]()
Nisam znao da ovaj podforum prati toliko članova dok ne objavih ovaj javni poziv za upute za skeniranje
A što se opržih braćo mila![]()
Istina, potpisujem.Ne znam bas brate, i nije bas tako, recimo ja gledam na STB vec par meseci neke servere sa istom mac adresom, lik uredno produzava, o ART da me pricam. Meni je stabilniji STB od m3u, sto se rice trajanja lista, bar meni.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
180cm 102kg105kg 185cm![]()
ih, ti si ko grana105kg 185cm![]()
Neke servere je definitivno bolje gledati u stbemu. Ali, misli da se pitanje kolege odnosilo na datum isteka liste, koji je isti bilo da gledaš MAC ili povučeš listu iz tog MAC-aNe znam bas brate, i nije bas tako, recimo ja gledam na STB vec par meseci neke servere sa istom mac adresom, lik uredno produzava, o ART da me pricam. Meni je stabilniji STB od m3u, sto se rice trajanja lista, bar meni.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Relativno si u pravu, ali se zna desiti da lista promeni u/p a mac jos uvek radi.Neke servere je definitivno bolje gledati u stbemu. Ali, misli da se pitanje kolege odnosilo na datum isteka liste, koji je isti bilo da gledaš MAC ili povučeš listu iz tog MAC-a